PR CUAET
-
Добрий день! Маю декілька питань щодо реєстрації на Express Entry, можливо хтось теж стикався і може допомогти: 1. У розділі Study and languages, питання щодо Complete/full academic years (you must enter the number of full academic years you completed, supported by a final transcript). У мене є скінчена магістратура, в транскрипті написано 1.5 роки (не академічні, а просто роки). Чи маю є написати 2 академічні роки , чи відповідно до транскрипту 1?
-
Підкажіть будь ласка, якщо я маю переклад атестату (найвищий документ про освіту) з української на англійську мову, мені його лише потрібно відправити у вес на Эвалюацію чи ще потрібно щось робити? Дякую за допомогу )
-
От в них швидкість ((
-
Платите однозначно сразу, тогда приглашение на био прийдет вместе с AOR. Кто сразу не заплатил, тому приходит запрос на оплату и потом 1-3 месяца ожидания приглашения
-
А у вас в декабре подача была или AOR?
-
Пишіть один
-
Добрий день, впевнена що було вже мільйон питань з цього приводу та я не можу знайти відповіді. Чи хтось вже подавався на продовження ВП після березня та отримав відповідь? Дякую🫶🏻
-
Извините, но меня интересует информация от мужчины, на чье сообщение я ответила 😅
-
Скажіть перекладачу як у вас у паспорті, так нехай і пишуть
-
Привіт, підкажіть будь ласка чи хтось отримував довідку про не судимість з Британії?
-
Дякую!
-
В серпні в Отаві змінюють консула