PR CUAET
-
Не можу додзвонитися ніяк. Тобто на наступний раз за два рази може прийти? Дякую за інфу
-
Добрый день! Есть кто-то с профессией Shop Technician какой это НОК? Я уже все перерыла, не могу подобрать
-
понял
-
Якщо мова йде про UCI громадянина канади - він є в сертифікаті громадянина (його дають до паспорту)
-
Дякую за відповіді. Бо прям дуже нестерпно чекати).
-
У мого брата теж ніколи не було WP, а зараз паспорт. Проте він мені давав свій UCI номер. Він в них є коли вони мігрували в Канаду. (Вони приїхали з ПР)
-
7 СТРАНИЦ😂
-
спробуйте пошукати по словам maintenance
-
Inspect, repair, and maintain all RCD related equipment. Ensure proper levels of inventory are maintained to perform repairs. Including elements, seal kits etc. Create, distribute, and keep all records for maintenance and shipping. Build complete RCD packages and submit documentation prior to shipping. Perform monthly inventory counts. Perform semiannual field visits to all locations and complete asset and inventory counts. Inspect all equipment used and perform preventive maintenance checks and service. Maintain company issued tools and develop knowledge and skill in their use.
-
А які обов'язки?
-
Брат каже що в нього нема , не давали йому
-
Тут потрібно написати номер паспорта брата правильно я розумію?
-
Ви певно не розумієте Жоден суд чи адвокат місцеві і не буде Це зовсім інший суд та процес. Фактично суд з Україною
-
Пр в нього не було,вп також
-
Якщо в нього громадянство більше 30 років, то дійсно нема UCI, залишайте пустим. Якщо громадянство більш свіже - шукайте. Буде в сертифікаті громадянина, на ПР картці, може фото зберіглись, на ВП якщо був
-
Я подавала ці документи, коли вставала на консульський облік. Дані внесуть у систему Оберіг.
-
Подскажите по выплатам на детей. Как это вообще происходит?
-
Як таке може бути? Громадянству завжди передує ПР, хіба що він народився в Канаді. Якщо народився в Канаді - тоді можна в свідоцві про народження перевірити.
-
Ні...нажаль це зараз неможливо.
-
Але Carbon прийшов 15 липня, а GST пишуть це
12 Jan 2024, 17:45
223989/430050
2 minutes ago