PR CUAET
-
В мене лише один закордонний паспорт на руках зараз і він до 26 року Саме тому і спитав чи зможу я отримати новий паспорт і зберігти дійсний котрий до 26 року
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, інфо: Хочу продовжити WP, в мене він вже відкритий, але подавалась давно і не працювала на той час, зараз працюю і хочу по можливості продовжити. Як це зробити?
-
Ну який же він у вас старий якщо він до 2026 року дійсний, маєте продірявити попередній який був перед цим, він у вас вже прострочений давно.
-
Мені просто здавалося що новий паспорт видають - лише при умові що твій дійсний паспорт закінчиться менш ніж через 2 місяці
-
Навіть якби не було візи в паспорті (як в мене) там не треба причуну вказувати.
-
Моё только в марте подано. Я просто смотрю статистику, чтобы понять или 6 месяцев это предельный срок
-
Ага, окей Просто на місці в консульстві написати заяву В мене там є діюча віза, дякую
-
Підкажіть, будь ласка, обов'язки в contract та referеnce letter повинні співпадати слово в слово? В контракті багато обов'язків, чи можна в референс летер додати лише основні 10, які відповідно NOC?
-
На те щоб вам залишили другий паспорт. Але треба причина, наприклад діюча віза
-
Я поки ще не подалася і не отримала ПР, тож поки результату не маю)) Хоча й контактувала вже з адвокатом, але якщо результат буде поганий, а я вам його порадила? 😵💫
-
От і добре напишете на всякий випадок заяву на місці шо паспорт маю один на руках. Так це правда що можете замовити ще один і буде два! Я вам заздрю які ви запасливі !
-
А що за заява?
-
Можете, можна мати два. Напишете заяву в консульстві.
-
Добрый день. Сроки рассмотрения 6 месяцев если вы ждете больше то звоните и отправляйте кризисные формы. Что у вас в кабинете на каком вы этапе?
-
Дякую
-
Почитайте в іншій гілці - тут люди діляться досвідом t.me/prcuaet/19036
-
Якби ми про то все спочатку читали кому і скільки паспортів можна мати, і коли подовжувати то нічого б не здавалася ;)
-
Дякую Ого, стільки ловити слота щоб ще пів року чекати новий паспорт. Здуріти
-
В Оттаві ті всі три заяви (1.про виготовлення нового,2. про залишити паспорт, 3.про те що на руках всього один діючий) вже роздруковані ставите ініціали та підпис
-
Це продовження паспорту. Дійсних Ви маєте право мати на руках 2, і ніхто не має права Вам вказувати, коли і навіщо замовляти другий. А виготовлення нового паспорту останнім часом займає приблизно 6 місяців.
12 Jan 2024, 17:45
224076/426758
less than a minute ago