PR CUAET
-
Добрый день! Поясните пожалуйста об опыте вне Канады. Я поняла так считают минимум три года в профессии с ТЕЕР 0-3, или только опыт четко в той де профессии, в которой ты и здесь работаешь? Тут нок один( тир 3), в Украине указала другой был, но тир 2, и программа дает мне 50 баллов за нее(3года я указала) и отправляет в FSW CEC всего 491. Все верно? Или это ошибка? Референс, есть за эти три года, спасибо. @maria_SKMS
-
Я на 99% впевнена, що так і треба робити
-
я зробив так само
-
Гарне питання. Я приклала декларацію роботодавця, бо це - єдиний документ, який тепер вимагається і для нього немає окремого місця, щоб прикріпити. А от тепер я задумалась. @OstapBosak підкажіть, пліз, який документ потрібно було прикріплювати в розділ Employer Information?
-
ЕЕ не вимагає освіту тотожну роботі (спеціальність), хіба це ін деманд. Тому ваша навчання не є початком досвіду НОК, а початок фізичної роботи по НОКу - так
-
Отримали таку ж відповідь , тільки навпаки, проживаємо в Калгарі
-
Тоді мало б бути все правильно
-
Ми робимо витяги про несудимість та відправляємо в Канаду
-
Tak За джоб офер 50 балів немає?
-
Доброго дня! Допоможіть розібратись, будь ласка 🙏 Питання стосовно Accelerated Tech Pathway і коду NAICS. Компанія відповіла, що зареєстрована під номером 71 (у списку з описом підходящих кодів з цифрою 71 бачу тільки 7115 і це Independent artists, writers and performers). По опису більше на селф імплоїд схоже. Я так розумію, що ще не підійде під цей стрім?
-
Польща
-
Напишіть нам в особисті
-
День добрый. Скажите пожалуйста, если подавались с иммиграционным консультантом, и все коммуникации с ircc только через него, могу ли я как-то отследить на каком этапе находится мой кейс, не нарушив связь между консультантом и ircc?