PR CUAET
-
День добрый. Скажите пожалуйста, если подавались с иммиграционным консультантом, и все коммуникации с ircc только через него, могу ли я как-то отследить на каком этапе находится мой кейс, не нарушив связь между консультантом и ircc?
-
Тобто якщо мій родич поїхав у відпустку на 3 тижні, то мені відмовлять у PR. АОР ще навіть не має) Апліканту виїзжати можна, а родичу ні. Звучить дивно.
-
Дуже дякую!
-
Мені не дали посилання на IRCC policy де чітко вказано що не можна, але сказали що 1 - 2 тижні в туристичних цілях можна виїзжати, але щоб primary residence залишалася Канада. Я запитував у контексті чи повинен canadian relative бути резидентом Канади на момент подачі чи повинен весь час знаходитись на період розгляду справи і навів приклад щодо роботи у США на момент розгляду аплікейшн, мені відповіли що не можна і тільки короткострокові туристичні поїздки(але в мене є сумніви щодо цієї відповіді, бо вже були випадки коли IRCC агенти давали невірну інформацію).
-
По телефону IRCC (888) 242-210, там есть автоинформатор по статусам
-
Хтось з чоловіків отримував паспорт в Оттаві останнім часом без усіх цих регістрацій?
-
Подавалася на продовження вп в лютому. Дали новий але на той самий строк. Минулого тижня подала запит через кризову форму щоб переглянули те рішення (додала лист з поясненням). Сьогодні отримала такий лист. Чи означає це що це і буда відповідь і далі подача на загальних умовах знову? Дякую
-
Спасибо
-
Так ,ми займаємося професійно по refugee. Один з чотирьох адвокатів в Оттаві . Якщо цікавить ,розкажу детально . Досвід більше 12 років . Усі успішно . Найсильніший адвокат по refugee в Оттаві.