PR CUAET
-
Фамилия в паспорте на одну букву не совпадает с воркпермит пермит
-
Так оутлендерам з консультва і не потрібно. Але тим хто за кордоном (відносно України), якщо видають будь які Українські документи, по процедурі вони мають іти через консульство. Бо по факту Україна можве видавати документи закордон лише через консульства
-
Воркпермит делали из Германии, а паспорт сдесь получала. Разница с пермитом и паспортом одна буква, куда обращаться?
-
Це тільки якщо внук є дитиною залежної дитини. Тобто умовна бабця має 21річну дитину, яка не одружена, і має також дитину. Тоді і дитина і внук депенданти бабусі
-
Внуки з бабусею не можуть.
-
Я пишу всі, бо технічно після 9го класу це decondary education
-
Я не подаю.
-
З досвіду рандомний
-
На їхню. На свою можна тільки через спеціальний портал для ліцензованих. Бо тільки в нас є можливість давати заявнику підписувати. Оскільки у вас такої можливості немає, то портал має бути на заявнику і підписувати і тиснути кнопку сабміт має саме заявник
-
Такс, я тільки добрався до цієї гілки, тому можу щось пропустити. Якщо були цікаві питання - продублюйте
-
Я так тещі свої подавав. Але як то кажуть на свій ризик ) П.С.: Вона вже з ПРом (але по іншій програмі(
-
Біометрія знадобиться 99%
-
Не тільки, але грубо так. Можете показувати не тільки Канадські. Головне щоб це були вільнодоступні не позичені кошти
-
Скільки грошей у вас є щоб себе забезпечити. Але тут сильно залежить від вашої програми. В деяких випадках там строго має бути певна сума інакше відмова
-
Тут від програми залежить. В загальному можна. Але якщо по провінційній, головне щоб не мінялася ваша ситуація з роботоб. Тобто в відпустку ок, але пропасти і не працювати на довше - погана ідея
-
Повідомте IRCC через webform
-
Не обовязково. Якщо проблеми - вам скажуть, або віддадуть назад заявку. Але АОР не рідко і за 6 місяців приходить
-
А зрозуміло. Це ви намагаєтеся ту заявку приєжнати в свій профіль, так?
-
Від кількох місяців до року
-
Ок. Дякую за відповідь.
12 Jan 2024, 17:45
Post 22421 of 402593
4 minutes ago