PR CUAET
-
черга не працює нормально, ловіть слоти
-
бо нічого немає поки🤣
-
як зробили такой висновок?
-
ось:(
-
В Оттаві були минулого вівторка? Бо я дивився і нічого не було і теж не чув аби хтось ще спіймав хоч один слот.
-
Минулі рази одразу після 6 годин у Торонто викладали слоти.
-
Доброго дня! Подалася за програмою Ukrainian family reunification 24 грудня. Статус submitted з того часу так і не змінився, ніяких нових імейлів не приходило Підкажіть будь ласка нормально? Треба просто чекати ще?
-
Як швидко це можна зробити?
-
Знущаються з людей просто. Вже скільки часу пробую і все ніяк.
-
їбала в рот я це консульство
-
Здається що й сьогодні немає місць в жодному консульстві
-
В Оттаву не было сегодня слотов?
-
І в Катарі!
-
Чекайте, тільки до грудня добралися, зараз отримують аор заявки 1-6 грудня
-
Летимо в Баку 😅, там купа місць
-
Подскажите если есть visitor виза куаэт ,сейчас возможно приехать и получить ворк пермит?
-
я писала листи в консульство, дзвонила, сказали ловити слоти або за 2 місяці до закінчення ставити печатку) тільки проблема в тому, що мій паспорт закінчився в 20 році, а в 25 закінчується печатка)) я розумію що це мій провтик не зробити вчасно, але і 4 місяць жити на сайті консульства це тумач)
-
Ну це до 16 років… я перевіряв кожну секунду і не бачив слотів. Взагалі зараз дивно їх викладають. Минулого тижня в суботу виклали слоти в Торонто з датою вже на понеділок 🙄 Ще й Едмонтон хоч попереджає, а про Оттаву взагалі ніколи нічого не чути 🫤
-
Я ж кажу Зеленського на сайті Торонто виставляють, когось ніби найбільше цікавить його морда 🐽 Людей за сміття тримають
-
Так і там слотів не було
12 Jan 2024, 17:45
Post 224252 of 386702
2 minutes ago