PR CUAET
-
я писала листи в консульство, дзвонила, сказали ловити слоти або за 2 місяці до закінчення ставити печатку) тільки проблема в тому, що мій паспорт закінчився в 20 році, а в 25 закінчується печатка)) я розумію що це мій провтик не зробити вчасно, але і 4 місяць жити на сайті консульства це тумач)
-
Ну це до 16 років… я перевіряв кожну секунду і не бачив слотів. Взагалі зараз дивно їх викладають. Минулого тижня в суботу виклали слоти в Торонто з датою вже на понеділок 🙄 Ще й Едмонтон хоч попереджає, а про Оттаву взагалі ніколи нічого не чути 🫤
-
Я ж кажу Зеленського на сайті Торонто виставляють, когось ніби найбільше цікавить його морда 🐽 Людей за сміття тримають
-
Так і там слотів не було
-
Я два рази була в консульстві і кожного дня були люди на виготовлення паспорту. Як ці люди туди потрапляють при тому, що раз на два тижні відкривають декілька слотів? Це просто знущання.
-
Дуже схоже на те…
-
та на сайті торонто ніколи немає)) мені здається там тільки за перший вівторок виклали і все)
-
На сайті консульства в Торонто нема інфи щодо слотів. А ось на сайті Едмонтона є.
-
тільки ім не кидайте скрін повідомлення🤣 а то я так назавжди без паспорта залишусь)))
-
та я читала також) це треш
-
Хтось вище писав що не приймає Едмонтон окрім декількох провінцій
-
Але кажуть, що вони тепер взагалі відмовляються приймати людей з інших провінцій в яких є свої консульства.
-
А Торонто у фейсбуку попереджає чи ні?
-
Плюс зараз у Торонто реально щось жахливе із заторами. Ніколи такого не було…навіть, якщо живеш у місті фіг доїдеш…
-
я вже навіть не проти в едмонтон з торонто)
-
а ще хрін доїдеш, бо з Ванквера у Торонто якщо і видає квитки за нормальну ціну то лише аеропорт поруч, а від нього нічого не ходить і до торонто їхати 4 години....
-
Так от де вся еліта консульська сидить А тут в Торонто посадили одного чи двох на 1 мільйон і чекайте люди😳
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children.html
-
я думала вже полетіти в украіну зробити за 2 тижні) такий собі екстремальний туризм
-
t.me/prcuaet/55035/253781
12 Jan 2024, 17:45
Post 224268 of 386700
9 minutes ago