PR CUAET
-
Так
-
Зробити новий закритий дозвіл на роботу
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка Запросила я декларацію у роботодавця, на що мені відповіли, що програма AOS працює тільки з LMIA. Та прикріпили витяг з сайту. Нічого не розумію.
-
Можуть обробити заявку і відмовити до отримання вами паспорту
-
Там потрібно уточнити про те що в вас повинна бути вже один повний рік досвіду роботи з цим роботодавцем коли ви будете отримувати 50 балів. Але виглядає на те що цей досвід не обов'язково мусить бути здобутий на закритому приміті. Тобто якщо ви вже рік з кимось працюєте і зараз зробите собі закритий то умовно відразу можете отримати 50 балів
-
А коли відкривають для Оттави?
-
Паспорт тільки
-
Просто скажіть що ви є виключенням із цього правила бо маєте інший ВП це теж прописано на сайті і буде вам щастя
-
Якщо у вас є хоча б один рік досвіду за кордоном то після того як стане два роки досвіду в Канаді то більше ніж один рік досвід за кордоном вже не буде потрібен
-
Дякую за відповідь, роботодавець навіть не знає що це таке CUAET. Треба пояснювати
-
Шанси точно є. Те що вже була одна випадка по канадському досвіду є хорошим сигналом того що вони їх зараз будуть більш частіше проводити. Якщо так буде то бали потрошки будуть падати хоча не драматично
-
You need to be an admin to do this.
-
User Анна has 1/3 warnings; be careful!
-
/warn
-
Ні це нормально. Те що ви працювали по факту на якійсь компанії але ви в тому числі були лише контрактором це і є self-employed
-
3 есть и подтвержден референсом и выпиской по зп. Спасибо!
-
Якби мав - мав би і аор 😆😆
-
Будь-який досвід до Канади в будь-якій професії. Проте потрібно щоб хоча б в одній професії був хоча б один повний рік
-
Ну це можливо трошки дорожніш в мене хоча в загальному це в межах того що я бачу люди просять за подібну роботу. Якщо ми говоримо про федеральні програми а також провінції номінацію разом то мій цінник 4000 насправді рахується з тих нижчиз
-
Читайте далі, або мати exemption WP . Якщо у вас ворк перміт CUAET то він і має виступити вам як звільнення від LMIA
12 Jan 2024, 17:45
224380/449025
5 minutes ago