PR CUAET
-
3 есть и подтвержден референсом и выпиской по зп. Спасибо!
-
Якби мав - мав би і аор 😆😆
-
Будь-який досвід до Канади в будь-якій професії. Проте потрібно щоб хоча б в одній професії був хоча б один повний рік
-
Ну це можливо трошки дорожніш в мене хоча в загальному це в межах того що я бачу люди просять за подібну роботу. Якщо ми говоримо про федеральні програми а також провінції номінацію разом то мій цінник 4000 насправді рахується з тих нижчиз
-
Читайте далі, або мати exemption WP . Якщо у вас ворк перміт CUAET то він і має виступити вам як звільнення від LMIA
-
Хай трохи вниз пролистають )
-
Теористичний - це час коли ви стали достатньо кваліфіковані щоб виконувати цю роботу. Тому це сильно залежить від ситуації. Наприклад якщо в електрик то це дата коли ви або стали апрентісом або джорні еном (або аналог вашій країні). Якщо наприклад строго потрібна якась освіта то відповідно день закінчення освіти. Але часто це може бути просто арбітрарна дата. Наприклад айтішники самоучки умовно самі визначають коли вони стали кваліфікованими і це переважно тоді коли їх взяли на першу роботу
-
Привіт, чи можна буде податися на BOWP якщо сестра подалась на Ukrainian family reunification pathway програму в квітні, а її дійсний work permit до липня наступного року? Вона навіть ще немає номера справи і боюсь що не встигне зробити pr.
-
Дякую
-
Так, чекаю також
-
Так
-
Це ж сьогодні голодні ігри по едмонтону?)
-
два роки аж через рік =(
-
Теж саме
-
Це мандець 🤪🤪🤪
-
До 18.30 треба
-
Мені знову в чергу пропонує стати
-
Він не розуміє нащо ААІР треба буде доступ до всієї бугалтерії