PR CUAET
-
Для того щоб могти навчатися та проходити курси
-
Буду радий помилятися - щиро. Напишіть що і як, якщо не складно. Можливо ваш досвід допоможе іншим податися і отримати також. Я тільки за! Мені шапка з голови не впаде якщо я не правий.
-
Не зрозуміло. Які обмеження на навчання наразі?
-
Навчання
-
Підкажіть, а нащо знімати Вам обмеження?
-
www.welcomebc.ca/Immigrate-to-B-C/documents-folder/BC-PNP-Invitations-to-Apply-SI-2023-Draws.aspx
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка куди звертатися для зняття обмежень з work permit, яка процедура? І чи можна працювати під час зняття обмежень? Дякую
-
jobbank
-
Не випаровується. Головне щоб паспорт, віза і перміт були всі дійсні коли повертаєтеся
-
Я не в Едмонтоні, але консультую та працюю онлайн.
-
Уточняйте програму. В різних програмах та провінціях різні вимоги до роботодавців
-
За останні 10 років
-
Доброго дня, хотів запитати - якщо у мене є ворк перміт на основі візи CUAET то чи можливо взагалі податись на продовження перміту чи такої можливості нема?
-
Я включаю школу, бо питання звучить: secondary and post secondary Технічно говорячи все що після 9го класу це secondary
-
Ви наводите лінк де заголовок говорить що це про заявки які отримані ДО 2014го року
-
Печатка і відпис то таке, головне щоб було видно що це з банку (реквізити і тд)
-
Там навіть не в балах справа, а що вибирають ті самі 30 НОКів Якщо ви не ІТ, Медик, і деякі ремесла - то які б бали не були Онтаріо вас зараз не бере
-
@OstapBosak
-
Тут так не працюе( IRCC не може давати такі можливості бо це буде прецендент для інших національностей просити программи для них. Треба вже змиритися і подякувати ІRCC за таку можливість для бабусь, дідусів, і сестер/ братів, то до ціей программи це були не прямі родичі.
-
Согласна
12 Jan 2024, 17:45
22457/430045
about a minute ago