PR CUAET
-
Для багатодітних сімей слоти не потрібно, ви пільговики, дзвоніть пишіть у консульство вам дадуть дату. Якщо зловити, то може просіть прийняти усіх дітей, якщо діти до 12 , то можна лише фото без їх присутності
-
у вас троє дітей - ви можете написати в консульство, вам мають надати час подачі на паспорти. або коли будете подавати на одного то поговорити з ними
-
Доброго дня. Підкажіть, чи приходив комусь дощами на пояснення с приводу Self employment ( якщо ви працювали як Фоп). Як їх подавали, чи треба підгрузити уставні документи . Дякую
-
Дякую, значить будемо пробувати знову
-
На кожного потрібно
-
Підкажіть будь ласочка, якщо я спіймала один слот, то чи пройдуть по ньому мої троє дітей, чи на кожного окремо все таки потрібно знов ловити ?
-
в усіх консульствах
-
це лише в Торонто чи в Едмонтоні теж?
-
Повинні прийняти
-
Гілка закрита для дискусій. Тут будемо розміщувати тільки інформацію про можливі слоти. Точність не гарантуємо. Хто буде тут писати зразу отримає MUTE!
-
😂😂😂та ну Польща, дуже сильно просіть
-
Підкажіть будь ласка, а якщо дитині виповнилося 16 в травні, і в неї немає ID карти і ми зловили слот. Вони приймуть документи з свідоцтвом про народження?
-
Да, бо ви їх замучали, щей гнідами називаєте, якщо вам треба щоб шось робилося то скиньтесь на зарплатню в консульство і на роботу серверів
-
Добрий день, не слідкувала тут за новинами, є люди які змогли податися 11 липня ? І скільки часу у вас це зайняло- день чи два?🙏
-
Тоді хай поспішає до 31 липня 2024 отримати WP в аеропорту
-
Дякую
-
Наче в Україні лише і можливо ще в ДП "Документ"
-
це точно? бо я лише за Торонто чув реальні відгуки, а в Польських консульствах прям окрема черга/слоти є для багатодітних. Мені за Едмонтон казали що нема ніяких пільг.🤔
-
Я через 2 місяці після тих подій просто сидячи на унітазі і гортаючи фб знайшла реально афігенну роботу 😉 причому на перетині своїх освіт і інтересів.
-
Виключно в Україні
12 Jan 2024, 17:45
224637/450581
3 minutes ago