PR CUAET
-
Добрий день, не слідкувала тут за новинами, є люди які змогли податися 11 липня ? І скільки часу у вас це зайняло- день чи два?🙏
-
Тоді хай поспішає до 31 липня 2024 отримати WP в аеропорту
-
Дякую
-
Наче в Україні лише і можливо ще в ДП "Документ"
-
це точно? бо я лише за Торонто чув реальні відгуки, а в Польських консульствах прям окрема черга/слоти є для багатодітних. Мені за Едмонтон казали що нема ніяких пільг.🤔
-
Я через 2 місяці після тих подій просто сидячи на унітазі і гортаючи фб знайшла реально афігенну роботу 😉 причому на перетині своїх освіт і інтересів.
-
Виключно в Україні
-
В Україні і в ДП документ
-
А підкажіть на майбутнє де взагалі робити і як ID карту.
-
Подзвоніть туди або напишіть
-
Ні, цієї програми нема для BOWP
-
User mr.dildogun has 1/3 warnings; be careful!
-
/warn
-
Дп документ у Європі, є кілька країн, шукайти в гугл
-
В самих имэйлах Portal 1 & 2 не указано. У меня только на «Eligibly Passed” этапе оффис указывался: BS36982 Humanitarian Migration (HM) Niagara Falls
-
Мій роботодавець заповнив всі документи за один день, але я нагадувала майже два тижні про це
-
Там пише що типу якщо це новий паспорт то треба подати і старий + візи🤯
-
Мы изначально тоже планировали подавать и себя и родителей. Нам консультант посоветовала подать сначала нас, а когда будет номер нашего дела подать родителей и указать его в их аппликации. Чтобы связать таким образом две аппликации и у офицера было понимание, что о родителях будет кому позаботиться и они не будут на плечах Канады.
-
В нас від порталу 2, вже два місяці, теж вже не знаємо що робити, дзвонимо просто кажуть, чекати….
-
Я лікар… Мені навіть унітаз не допоможе!😂😂😂
12 Jan 2024, 17:45
224650/450601
32 minutes ago