PR CUAET
-
Дякую
-
Чекаю з 3 лютого
-
Мені зробили новий паспорт в Отаві за 2.5 міс. Тому можливо є шанс встигнути.
-
Я подала 30 березня і немає жодних змін, деякі мої друзі подавалися 31 березня і вже отримали продовження. Чи варто їм дзвонити і уточняти щодо моєї заявки в такому випадку?
-
та я спробую, але додзвонитись чи отримати відповідь на лист це квест приблизно тієї ж складності що і зловити слот.
-
Вибачте , що турбую , але тоже є з цим проблема з березня тиша , зводили багато разів , відповідь - чекати . Отже , до 12 серпня , це лише у вашому випадку , чи є надія і нам дочекатися ? Дякую , гарного дня
-
Доброго дня. Чи є хтось, хто подавався в кінці березня на продовження work permit і досі не отримав результат?
-
Цікавий випадок і цікаво в чому причина відмови @OstapBosak
-
Я чекаю з 26 лютого- тиша.
-
Так. Але якщо немає можливості взяти то можуть підійти всі інші докази роботи: контракти, пейстаби, податки, джоб офер і тд.
-
Доброго вечора, Підкажіть, будь ласка, щодо продовження visitor records дітям. Через 2 місяці закінчується термін дії закордонних паспортів дітей. В консульстві дітей вписали в мій закордонний паспорт, термін дії якого тривалий. Чи можна подавати заявку з таким паспортом (моїм) на продовження visitor records дітям?
-
Ви не переймайтеся це ні в Україні де можуть кинуть, в Канаді все по закону
-
Питання по вказуванню в полях при заявці на вес- яке прізвище треба дівоче чи те що на сьогодні, в шлюбі?
-
Добре, дуже дякую за відповідь. Так хоч є надія що ця нова людина заповнить швидко, бо чесно у мене уже паніка.
-
Дякую , ще є надія
-
Доброго дня.В сина зостався один рік дії загранпаспорту,я записався через іміграціцний центр в Єдмонтон,написано що поставили в чергу.Підкажіть - я повинен чекати на їхнє запрошення чи ловити слот. І де їх ловити - якщо є ссилка буду вельми вдячний.
-
Зрозуміла, дякую🤗
-
Розгляд зараз займає до 6 міс. На оф сайті неправдиві дати.
-
Нііі)))) Я уже знімала обмеження минулого року і чекала вп рівно 6 міс. Я їм дзвонила 3 рази, сказали те саме що писало в акаунті, нічого нового. І чекати)))) Тому. Я думаю що цей раз так само часу займе.
-
Подайте на Reconsideration
12 Jan 2024, 17:45
224674/450963
less than a minute ago