PR CUAET
-
Добре, дуже дякую за відповідь. Так хоч є надія що ця нова людина заповнить швидко, бо чесно у мене уже паніка.
-
Дякую , ще є надія
-
Доброго дня.В сина зостався один рік дії загранпаспорту,я записався через іміграціцний центр в Єдмонтон,написано що поставили в чергу.Підкажіть - я повинен чекати на їхнє запрошення чи ловити слот. І де їх ловити - якщо є ссилка буду вельми вдячний.
-
Зрозуміла, дякую🤗
-
Розгляд зараз займає до 6 міс. На оф сайті неправдиві дати.
-
Нііі)))) Я уже знімала обмеження минулого року і чекала вп рівно 6 міс. Я їм дзвонила 3 рази, сказали те саме що писало в акаунті, нічого нового. І чекати)))) Тому. Я думаю що цей раз так само часу займе.
-
Подайте на Reconsideration
-
Є у Едмонтоні можливість записатись. На сайті консульства України у Едмонтоні знайдіть їх емейл. Зі свого емейлу пишіть, ввічливо, що ви маєте пільгу (особа з інвалідністю, багатодітна родина чи що там у вас за підстави) і попросіть призначити вам час. Прикладіть скан копію вашої підстави для прийому, щоб не втрачати час на зайві "досилання". Тільки дивіться у емейл, бо відповідь може прийти дуже швидко (через пару годин). А може і не швидко. Це реальний відгук, багатодітна родина так записалась, прийом був на протязі пари днів від дати звернення.
-
Ви не телефонували в підтримку?
-
Продовження @OstapBosak
-
Обов’язково ловити бо навряд вони вам відпишуть, кожного другого вівторка о 18:00 по місцевому часу, наприклад Едмонтону заходите і пробуєте зловити, але заходьте раніше, о 17:58, і о 18:00 обновіть сторінку, найближчим часом це буде у слід. Вівторок
-
А я і не собі
-
Інваліду до речі слот не треба ловити
-
Незнаю, я писала на імейл в Торонто свої питання, то відповіли десь на 5тий день
-
Причому Canada Carbon Rebate отримали ось на днях. Але на сам акаунт зайти не можемо
-
Ось така штука вже досить довгий період. Ніяк не можемо зайти
-
Моя знайома вже 8 місяців намагається зловити слот. В неї закінчується термін дії паспорту скоро. Через це їй не дали WP ще на три роки. Я вже теж не дуже вірю, що зможу собі зловити. Жодного разу не бачила вільну дату.
-
Доброго вечора, чи хтось може підказати, що сталося з моїм акаунтом CRA?
-
Вітаю! Можливо хтось знає скільки днів відпустка у офіцерів?
-
Ось як раз питала сьогодні в консульстві, мені сказали що приймуть без айді доньку, но тільки тому що вони виїхала в 13 з України дитиною і не військовозобовʼязана. Щодо хлопців не знаю.
12 Jan 2024, 17:45
224687/430586
less than a minute ago