PR CUAET
-
Скиньте будь ласка
-
Кто есть их Квебек сити пишите а личку дам данные кто преподает бесплатные курсы .в общак могу скинуть ссылки на французасьон.
-
Это все предположения. Но вопрос в другом, те кто не обновил не смогут паспорт заказать, а без паспорта как то все очень сложно
-
Дуже дякую!
-
Насколько сложно? Ну каждому свое кому паспорт кому жизнь ..я бы выбрал к примеру жить бкс паспорта чем наоборот
-
Ще таке питання щодо місця народження. Під час заповнення на CUAET вказала місце народження Soviet Republic, бо свідоцтво про народження видано у радянському союзі. Але в закордонному паспорті вже вказана Україна, відповідно до території. Краще вказати відповідно до свідоцтва та заявки на CUAET чи закордонного паспорта?
-
www.quebec.ca/en/immigration
-
Вы задайте себе один вопрос: для чего нужно правительству ваши данные ..и все сразу ясно станет...правильный ответ для того чтобы вам выдать паспорта и вы затерялись на всегда
-
Ні. Говорять швидко і з акцентом буває вони ж нейтіви
-
Фух, рушило☘️🔥
-
Можу помилятися (бо не по гуманітарці отримували ПР), але запит на медекзам має зробити IRCC надіславши лист.
-
У кого є можливість надати ссилку чи перелік документів для оформлення візитор візи в Канаду
-
У Вас є два варіанти: 1. Переробити DS160 відразу на Ванкувер 2. Реєструватися в кабінеті, оплачувати і потім вибирати Ванкувер (але спочатку здається треба буде назначити інтервʼю в Калгарі і тільки потім шукати вільні слоти в Ванкувері).
-
Без паспорта далеко не уйдешь, ПР не получишь, никуда не полетишь
-
Я же написал каждый сам свой выбор делает.главное в жизни это паспорт и куда то полететь а остальное все то не видно..да кстати по гуманитарке можно полаватся и без паспорта ..
-
Доброго дня, якщо мій друг перетнув кордон з Молдовою через лісосмугу, отримав біженця в Молдові, і приїде зараз по CUAETдо Канади (віза і інтрадакшн леттер для ворк перміта є) чи буде це потім проблемою при отриманні ПР? типу ж не буде відмітки про перетин кордону України штампу етс Дякую за відповіді, якщо оффтопік, перекиньте мене кудись в правильний
-
Нарешті, людина яка каже що треба щось робити і нам, а не лише дрочити і без того забиті роботою консульства
-
чому до 31 липня? десь є посилання на цю інформацію офіційні? На сайті СІС написано що можна ЦЗ отримати до кінця терміну леттер інтрадакшн
-
Доброго дня, якщо мій друг перетнув кордон з Молдовою через лісосмугу, отримав біженця в Молдові, і приїде зараз по CUAETдо Канади (віза і інтрадакшн леттер для ворк перміта є) чи буде це потім проблемою при отриманні ПР? типу ж не буде відмітки про перетин кордону України штампу етс Дякую за відповіді, якщо оффтопік, перекиньте мене кудись в правильний
-
А як же. Донецьк, це Україна
12 Jan 2024, 17:45
224885/439187
less than a minute ago