PR CUAET
-
Я же написал каждый сам свой выбор делает.главное в жизни это паспорт и куда то полететь а остальное все то не видно..да кстати по гуманитарке можно полаватся и без паспорта ..
-
Доброго дня, якщо мій друг перетнув кордон з Молдовою через лісосмугу, отримав біженця в Молдові, і приїде зараз по CUAETдо Канади (віза і інтрадакшн леттер для ворк перміта є) чи буде це потім проблемою при отриманні ПР? типу ж не буде відмітки про перетин кордону України штампу етс Дякую за відповіді, якщо оффтопік, перекиньте мене кудись в правильний
-
Нарешті, людина яка каже що треба щось робити і нам, а не лише дрочити і без того забиті роботою консульства
-
чому до 31 липня? десь є посилання на цю інформацію офіційні? На сайті СІС написано що можна ЦЗ отримати до кінця терміну леттер інтрадакшн
-
Доброго дня, якщо мій друг перетнув кордон з Молдовою через лісосмугу, отримав біженця в Молдові, і приїде зараз по CUAETдо Канади (віза і інтрадакшн леттер для ворк перміта є) чи буде це потім проблемою при отриманні ПР? типу ж не буде відмітки про перетин кордону України штампу етс Дякую за відповіді, якщо оффтопік, перекиньте мене кудись в правильний
-
А як же. Донецьк, це Україна
-
немає значення як саме людина покинула територію України, головне щоб дійсні віза/паспорт були
-
дякую за відповідь
-
Дякую
-
У мене все одно відображається українська адреса, хоча вводив канадську. Номер залишив український. Пройшла доба. Без змін.
-
Ми подали документи 10 січня 2024
-
Здравствуйте хотела бы спросить кто нибудь знает могут ли они продолжить эту программу для PR for family etc? Как сделали с куает
-
Вам пришлють запит га медицину після approval in principle
-
Могут, а могут и не
-
добрый день! меня зовут Стас, на данный момент проживаю в Варшаве, Польша, вот уже 3 года, в этом году заканчиваю университет и задумываюсь над переездом в Канаду этой осенью и рассматриваю для себя провинцию NL, город — Сейнт Джонс достаточный уровень знания английского языка (ежедневно пользуюсь им на работе), имеется открытое разрешение на работу, которое действительно ещё 2 года, медицинский осмотр пройден, SIN номер тоже открыт так как информации о данной провинции и городе на просторах интернета достаточно мало, хотел бы уточнить, возможно, кто-то был бы не против поделиться личным опытом переезда? не жалеете ли о выборе именно этой провинции и города? может быть, среди участников группы также есть те, кто уехал в Канаду уже после продолжительной жизни в другой стране, к примеру, в Польше? (не непосредственно из Украины) буду очень благодарен за любую информацию 🙏🏼 хорошего дня!
-
Україна штамп на кордоні українцям не ставить уже багато років. Якщо у Молдови до друга питань нема, то скоріш за все, усе нормально.
-
Це якого числа? Якщо через два тижні
-
Як з польші то однозначно треба пробувати їхати в Канаду, як не понравиться то в любий момент можна вернатися. Багато таких що після польші почади нити тут, але то більше психологічна неготовність ніж щось в Канаді
-
Зрозуміло, Дякую!
-
красиво, спокійно, але замітно менше розвинутий публічний транспорт, погода суровіша, англійська мова тут буває "своя" котру навіть інші канадці не розуміють, житло і роботу як кому повезе, бува за 1 день а бува за півроку знаходяться
12 Jan 2024, 17:45
224899/438222
about a minute ago