PR CUAET
-
На етапі коли вони адресу питають, після того як вибираєш що проживаєш за кордоном
-
Відповідно до паспорту
-
Я здавала в Centre Yves-Thériault. Але я не знаю, від чого це залежить, бо ще до мене деякі знайомі здавали і не мали такої стрімкої відповіді.
-
Говорили ж юристи. Тим кого нема на обліку нічого не буде скоріш за все. Тим хто є на обліку, будуть повістки за останньою відомою адресою. Чи є на обліку, то лотерея. Поки в резерві не зарегаєшься, не взнаєш. Мої дані 25 річної давнини знайшло наприклад, хоча я був майже впевнений що мене нема в базі.
-
Но я подібно вчив і здав тоже на шість, но я найшов книги в неті і просто переписував в ручну текст за текстом, але в порівняні до читання і слухання то точно знаєш що тобі нехватає щоб покращити пів бала, а письмо то спорне питання для мене - ніби без помилок написав а чогось всього 6
-
Доброго ранку, таке питання, буду подаватись по провінційній програмі, хочу підтягнути дівчину з собою, проте не знаю чи вистачить пруфів про термін відносин і так далі. Якщо офіцер вважатиме що недостатньо доказів що ми пара, це буде відмова для двох, чи лише для дівчини, чи потрібно буде заново переподаватись вже самому?
-
Вказували Комсомол. Там є термін перебування в організації та чим займалися. На мій погляд, якщо не вказати, то це приховування інформації, адже 99, 9 відсотків людей в той час були жовтенятами, піонерами та комсомольцями і офіцери про це знають.
-
350 страниц ого,кто такие книги читать будет? теперь я понимаю почему так долго рассматривается анкета
-
Дякую ❤️ Тоді сьогодні ж і подзвоню
-
Майже те саме, я був впевнений що мене вже давно загубили тому що в військкоматі останній раз був років 17 назад, але ні, резерв підтягнув всю інформацію за секунду
-
Но я б поспорив що тут з роботою тяжко, то залежить виключно від спеціальності
-
Кoму интересен хорoший допoлнительный зарабoток в свобoднoе время. Пишите в лс. От 18 лет, частичная занятость
-
Доброго ранку. Порадьте будь ласка репетитора для здачі тефак
-
Була дуже агресивна компанія в мережі та ТВ яка давила на необхідність оновлення даних. І ще був посил - держава о вас піклується, оновіть дані і не буде вам штрафу. Але знаючи як піклується наша держава про своїх громадян, беруть великі сумніви з приводу прозорості ситуації. Скажемо так, я буду дуже сильно здивована якщо держава грала з нами чесно.
-
Зазвичай пишуть, що один слот - одна дія. При мені жінці відмовили зробити 2 дії - паспорт і довіреність, бо слот був лише один. Крім того пишуть, що система не дозволяє ловити два слоти на одну дію. Тобто для другої дитини треба або з аккаунта батька, або вже після їхати ще раз. Можна взяти документи й попросити консула - хто знає, який у нього буде настрій.
-
Я підготувала всі документи на двох ,сьогодні йду ,дуже переживаю,побачу чи приймуть 🙁
-
Доброго дня/ранку/вечора, в кого як)). Таке питання: якщо робити довідку з Польщі, чи може родич оплатити довідку за мене зі своєї карти, чи це має бути обов'язково моє прізвище, щоб засвідчити що то оплата за мою довідку? Чи можна якось в коментарях вказати за кого?