PR CUAET
-
Але ж ви пишете, що він вже 15 років в Канаді та має громадянство
-
Коли встановив додаток резерв +увійшов через банкінг підтягнулися канадський номер в полях написав канадську адресу та електронну пошту .написано данні оновлено на обліку і куар код є , але якщо відкрити повну інформацію то там лишилась адреса в Україні -це так має бути?
-
Доповнення до попереднього допису: уточнення даних можливо зробити через Резерв+, по електроній пошті, телефону. Але фактично поточна позиція ТЦК зводиться до того, що вони прийматимуть дані та вважатимуть обов’язок виконаним лише в разі уточнення через Резерв+, попри те, що уточнення телефоном та електроною поштою передбачено законодавством. Аргументи ТЦК: на їх погляд, у такому разі важко провести ідентифікацію особи, яка звернулась за уточненням даних. Така позиція доволі спірна, проте може призвести до накладення штрафу в разі уточнення даних по електроній пошті або телефоном. Тож наразі відсутній варіант уточнення даних який не мав би взагалі жодних ризиків: або помітки «в Розшуку» при уточенні електронною поштою та штрафу за неуточнення (не дуже актуально якщо ви не плануєте в найближчі 6 місяців повертатись) або ж отримання в майбутньому електроних повісток із штрафами за неявку. Але варто розглянути варіант уточнення електронною поштою, бо він все ж передбачений законом. При цьому це має бути саме офіціна пошта ТЦК, на неї треба надіслати свій номер телефону, адресу проживання за кордоном. В разі не уточнення адреси на іноземну повістки будут приходити на вашу адресу в Україні і вважатись доставленими.
-
Спасибі Вам за корисну інформацію, що поділилися. Я особисто десь читав, це точно, на офіційному сайті Канади приблизно таке: Якщо попередньо /предварительно/ Вам погоджено PR на Федеральному рівну, а Квебек не дав Сертифікат відбору, то Ви маєте показати і переконати що Ви переїдете жити в іншу провінцію. Мабудь Ви про це чули… ЯКЩО ВИ, АБО ХТОСЬ ЗНАЄ, ПІДКАЖІТЬ: 1. Запит на Сертифікат відбору Квебека, подають самостійно Федерали на провінцію, під час розгляду PR на «Воззʼєднання сімʼї» ? 2. Скільки приблизно може коштувати розгляд Сертифікату відбору Квебека на сімʼю /двоє дорослих і двоє малих дітей - 2 роки і 6 років/ ? ДЯКУЮ!
-
Через український
-
У меня приняли двоих детей в один день, но у меня было 2 слота на каждого ребёнка в разные дни. Я очень просила принять и войти в мою ситуацию, так вот второго ребёнка приняли уже после всех. Вышло, что мы приехали в консульство в 10.00, а вышли в 20.00.
-
А в коментарях щось писати? Чи просто " за ту людину ( ім'я прізвище)"?
-
Щось таке 😊
-
Ні, на сайті є чітка вказівка - лише фізична із круглою печаткою Міністерства. Електронна лише для внутрішнього використання в Польщі.
-
Дякую. Я так розумію що потрібно щоб дата оплати та заяви співпадали
-
Я оплачувала за чоловіка, лише обов'язково вказати ім'я і прізвище того, за кого оплачують. Також почитайте умови на сайті - там була якась особливість пов'язана із датою подачі заявки, яку Ви вказуєте в самій анкеті.
-
Буду дуже просити але кажуть що вони взагалі не реагують на просьби людей ніби їх не чують
-
Добрий день всім, Шановні земляки! Підкажіть будь ласка: