PR CUAET
-
Хто може підказати за крок 17? Потрібно роздрукувати цю сторінку і підписати? Просто поставити підпис ?чи як?
-
Батьки не рахуються депендентами. Вони можуть окремо податись, але треба щоб хтось один з них був у Канаді.
-
Дякую за відповідь!
-
Дивно Просто за 3 листопада люди почали отримувати єледжібіті Буду терпляче чекати
-
Кто-то выше писал, что с Манитобы не приняли в Эдмонтоне, поэтому вероятность, что примут стремится к нулю. На изготовление паспорта нужен соответствующий слот. Лучше напишите им на почту с вашими вопросами, чтобы не ехать зря.
-
1.11- тишина
-
SUPER
-
Super
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, якщо оформлювати закордонний паспорт наприклад в Польщі, чи є опція доставки готового документа в Канаду?
-
Super
-
І на території третіх країн ви тоже самі вибираєте паспорт ,якої показувати .
-
Як у вас справи з коригуванням даних в E-COPR?
-
Я зробила мані ордер у банку завчасно, десь за кілька днів до поїздки, віддала всі документи, оплату і справилась дуже швидко. Для чого в Оттаві ще шукати канаду пост, всі суми є на сайті
-
SUPER
-
Super
-
Те саме було, 4 тижні між Р1 та Р2 COPR прийшов через 2 тижні після Р2, неочікувано в суботу )
-
Підкажіть будь ласка де це відео?
-
А якщо сім'я eligible по двох програмах? В нас так вийшло, що можливо чоловік їхатиме в Rural на роботу. Відповідно стане eligible по Rural stream . Я ж лишаюсь тут і пробуватиму подаватись а АОС . Чи можемо ми ще створити аплікацію на Рурал?
-
вони скоріше за все почали обслуговувати ті округи, які вказані у них на сайті, і ніяки більше, для Едмонтона це: Альберта, Британська Колумбія, Саскачеван, територія Юкон та Північно-Західні території
-
Чи можна родичами передати, щоб відправили з території Польщі? Як підтвердити онлайн оплату? Чи потрібен зворотній конверт?
12 Jan 2024, 17:45
225110/429485
6 minutes ago