PR CUAET
-
А о котрій годині виставляють слоти в Торонто?
-
Так
-
По Торонто?
-
Всім привіт! Має декілька запитань щодо подачі на Ворк Перміт. Можливо хто подавався після 31 березня зможуть допомогти, буду дуже вдячний. 1: На першому скріншоті «с) Have you previously applied to enter or remain in Canada”, що потрібно відповісти? 2: на другому скріншоті, питання #2 A та B, вказано Ukraine 2022, це так було в туторіалі але до 31 березня, так можна залишати чи потрібно дати іншу відповідь? 3: при подачі на ВП потрібно вказати робити але в аплікації є три місця роботи які можна заповнити, чи можна вказати тільки три, чи потрібно вказати більше як це було при подачі на CUET? Заздалегідь всім дякую за допомогу!
-
Не відправлять, то й хрін з ним. В нас вже до того часу буде паспорт іншої країни.
-
Це не ок. В мене теж пришло запрошенная на біо тільки на мене. На чоловіка і дитину не прийшло. Вже три тижні чекаю. Немає. Дзвонила в IRCC, також позадавали тупеньких запитань чи була оплата (яка була зроблена при подачі), потім висунув геніальне передбачення «а може їм не треба здавати біо», потім сказав «чекайте»… і на цьому все? Скільки чекати? Ще два рази по 7 місяців, як AOR?!
-
Добрий день Підкажіть мені будь ласка, як треба загружать фото, в якому форматі Я зробила друковані фото на зворотній стороні інформація Мені треба відсканувати одну та другу сторону і підгрузити пдф формат?
-
Мені не зрозуміло чи одночасно оде покласти і одразу зворотню, чи одне відсканувати, потім зворотню відсканувати і в один файл згрупувати І чи може бути пдф?
-
Саме так. Дві сторони фото в одному файлі
-
Доброго дня! Можливо хтось уже отримав паспорт, є питання: чи можу я податись на новий паспорт без внутрішнього паспорту? Він в Україні лишився. Можу показати дію чи роздрукувати копію книжки. Приймають таке?
-
Ураааа! Дуже дякую, ви мені зараз зекономили гроші на пересилку паспорта 😁🙏🏻
-
Підкажіть іншим як.
-
Дуже дякую, зробили два фото, тоді я кладу одночасно два, різні сторони і так сканую Дякую!
-
якщо вам зробили тільки одне фото - тоді ваш варіант працює
-
нам виготовляли по 2 фото. отже ставите одне фото і біля нього інше з написом зворотньою стороною і скануєте їх. pdf формат підходить.
-
Потрібна ксерокопія, бажано кольорова, приймають без наявності паспорта, я так подавався минулого тижня,