PR CUAET
-
А як через дію то робити? Щось я не можу Десь є покрокова інформація? Може хтось підкаже? Дякую
-
Я їм писав на імейл , отримав банальну відповідь що коли довідка буде готова вам прийде смс , як ідіоту мабуть я того незнав
-
Дивився що людина 19.10 віддала , а 14.11 забрала , треба чекати , я як отримаю смс за 25 спробую вам дати знати ,якщо ви в Торонто
-
Я просив взнати людину ,сказав в що ось ось відповіли
-
Я теж ждун, скажіть ви в Торонто Якого числа. Бо я 25.10 теж чекаю
-
Британська Колумбія
-
К сожалению, нет 😌. Там не отображается запрос на биометрию, который мы получили по эмейл, соответсвенно невозможно загрузить чек про оплату 🥹
-
13 дней
-
То є так :) ми це все проходили 9 років тому собі вже.. а зараз батькам. Тому більш-менш процедури знайомі, але позабулися трошки) ще раз дякую за підказки. Дуже добре, що є цей канал. Обовʼязково буду ділитися нашим досвідом та датами для статистики.
-
людський фактор - програм імміграції та аплікантів багато- офіцерів мабуть трішки менше)))
-
але все індивідуально. в кого 2 тижні, в кого довше. все залежить коли заявка йде в роботу
-
Зрозуміло. Дуже дякую!
-
AOR нам також окремо не приходив. прийшли запити на біометрію на кожного, там і вказаний номер аплікації. тому очікуйте запити. у нас зайняло 14днів від подачі аплікації
-
Дякую. А звідки ви отримали номер аплікації? Ми подали заяву (попередньо проплатив біометрію та додавши платіжку до заяви) два дні тому, але AOR ще не отримали.