PR CUAET
-
Нічого собі 😱. Довго. В нас просто така ж ситуація. Всім членам сім'ї зарахували попередній медогляд, а на мене прийшов лист, щоб перездала. От уже майже місяць пройшов від дати, коли я її здала, а поки що тиша: як було все до здачі медогляду, так і все так само залишається і після. Я вже переживаю, чи вони отримали ті результати. Кожного вечора заходимо перевірити, чи вже нарешті зараховано.
-
Доброго дня порадьте будь ласка хорошого імміграційного консультанта бажано в Торонто)
-
Внутрішній паспорт заборонено вивозити з країни проживання, в ньому так і написано, крім того якщо ви його покажете в консульстві або на кордоні його заберуть а вас можуть оштрафувати , по внутрішніх паспортах виїжджали на початку війни але наші прикордонники ставили в ньому печатку і реєстрували в базі, це було до місяця часу,
-
Зрозуміло. Тоді в нас трохи інша ситуація. Бо ми вже навіть їздили повторно в клініку, щоб дізнатися, чи відправили вони мої результати і коли саме. Вони нам роздрукували підтверджуючі документи і там пише, що 11 липня вони відправили в IRCC. Здавала я медогляд 20 червня. Але поки ніяких змін немає.
-
А де таке вказано? Бо я кордон перетинав по загран, але показував внутрішній теж і питань не було.
-
Ого, не знала. Дякую!
-
Позвоните в ircc через неделю, если не отобразится
-
Ви можете подавати на новий паспорт з 16 років і можете мати 2 паспорти одночасно. Для чого вам чекати на 18 років
-
Що за бред(
-
Да побачила. Одразу в очі оранжева стрічка висвітилася. Хочу сказати що є вже новини мій родич оновив дані через резерв. Показало потребує уточнення він взяв відсканував всі документи оригінали , написав заяву щоб оновили дані відправив на Тцк і підписав цифровим підписом. Пройшло 7 днів відповіді не було. Адвокат подав запит що до листа у тцк з скрінами електронної пошти . І приставте через 5 днів поки дойшов лист до Тцк сталося чудо дані виправилися особа стала на облік без влк там де влк стоять прочерки особа не служила але має тимчасове посвідчення пишеця в званні солдат і змінили адресу на Італійську. Відправляли скріни резерву бо кюар коду не було і всі документи і про сім'ю тоже. Відповідь ще адвокату не надійшла але думаємо в процесі скоро надійде.
-
Доброго вечора ! Це хто таке придумав 🤣 Нема такого всім трьом подавала і собі і чоловіку і дитині на новий паспорт показувала внутрішній паспорт і свій і чоловіка і ніхто нічого не відбирав консульство просить надати оригінал паспорту . Оригінал треба мати при собі. Ніхто його не відбере. Не робіт. Дезінформацію.
-
Мій внутрішній український паспорт подорожує зі мною вже майже 10 років ( стільки часу я не була в Україні). І тількі від вас дізналась таку інформацію 🤷♀️
-
Да,чтобы пройти по рабочим в Квебеке надои сразу ехать с достойным уровнем языка вине учить его с начала на францизасьоне.по гуманитарные лотерея ..на основании тех кейсов что я знаю,предположу что зависит от того на какой фактор делать упор если на гуманитарный и характеристик много и от известных людей или организаций или от депутата...то шансы большие