Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 922.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dima Vegan
    wrote on last edited by
    Ви правильно все пишете. Паспорт потрібен тут і зараз, після чого людина має легальний документ на 10 років. Паспорт у руках важливіше, ніж можливі повістки і т.п. Взагалі, якщо людина знаходиться закордоном, то алгоритм такий: 1. На адресу реєстрації (по старим даним) приходить повістка плюс штраф. 2. Звертаєтесь до адвоката в Україні і оскаржуєте штраф, адже знаходитесь закордоном, поза юрисдикцією України. Закордоном ви повинні виконувати закони тієї країни, у якій проживаєте на даний час, а не країни свого громадянства. Якщо пара геїв американців приїде у Саудівську Аравію і почне там на людях проявляти свої почуття, то відповідати вони будуть по законам країни перебування. Якщо громадянин Нідерландів покурить травичку у Дубаї, то судити його теж будуть не по законам країни громадянства. Якщо громадянин Ірану на території Канади покурить травичку, поцілує свого нового друга "бі" прямо на вулиці... то йому нічого не буде, адже у Канаді це дозволено. Це дія закону у часі і просторі. Але, звичайно, потрібна допомога українського юриста, щоб подати позовну заяву в Україні. 3. Спите спокійно. Якщо людина оновила дані, то не факт, що закордон взагалі щось пошлють, адже МЗС України чудово знає про дію закону у часі і просторі. Вони розуміють, що справа для них програшна із самого початку. Але алгоритм той самий. 1. Отримуєте повістку або виклик на ВЛК. 2. Звертаєтесь до адвоката і оскаржуєте дії ТЦК, оскільки ви знаходитесь поза юрисдикцією України і маєте виконувати закони країни фактичного проживання, а не країни громадянства. 3. Спите спокійно. У разі, якщо українська влада вирішить підтертись міжнародним правовим полем і суд визнає особу винною (що малоймовірно, бо це вже ні в які рамки не влізе, це нонсенс), то це додатковий плюс на програму біженства. Це фактично буде офіційне рішення українського суду, яке гарний імміграційний адвокат використає як основу у ділі про біженство. Це незаконне (з точки зору міжнародних договорів) переслідування. Коротше, краще паспорт в руках, ніж домисли про те, що буде, а чого не буде. Зато у людини тепер є 10 років для того, щоб не вертатись в Україну.
    1 Reply Last reply
    0
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    Це лікарня яка приймає пацієнтів «з вулиці». Так і шукайте «walk in clinic». Але будьте готові що якщо медикаменти які ви просите серьозні, вам можуть спершу назначити обстеження і підтвердження діагнозу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1124593022T Offline
    t1124593022T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    Вам вже мабуть відповіли , за того що може бути все дуже долго і не відомо чи Квебек візьме по сімейній цій програмі , на програму сімейну зі спонсорством вже квоти ось десь місяць (приблизно такий термін ), як Квебек їх установив. Ми і так сумнівались і я тут консультувалась в групі чи можна якщо родичи з Квебек а податись до проживання і отримання ПР в іншій провінції . Щось так колективно і так в ні , відповіді точної ніхто не знає . І на сімейній нараді вирішити все ж теж таки не вигадувати велосипед і податися від Квебеку. Але ми дійсно думаємо переїхати в Онтаріо , тому як тепер бути з подачею але поки нікуди з місця не зрушили ні ми ні заявка наша , тому поки чекаємо а потім будем вирішувати чуть пізніше.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S F
    wrote on last edited by
    Що так walk in 😭
    1 Reply Last reply
    0
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    Так, це держ установа
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S F
    wrote on last edited by
    В Гуглі так і вписати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6581277189T Offline
    t6581277189T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Не знаю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1124593022T Offline
    t1124593022T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    Була якась жінка яка писала що отримала заявку на сертифікат але вона пропала і я вже не вірю що то було справжня заявка . Треба зараз пошукати по пошуку
    1 Reply Last reply
    0
  • t1124593022T Offline
    t1124593022T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    То вже пізно )) в цій групі писали що не можна )) це ви завжди якось в мою користь мені пишете , за що я вам безмежно вдячна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Vegan
    wrote on last edited by
    Та взагалі без проблем👍
    1 Reply Last reply
    0
  • t6581277189T Offline
    t6581277189T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Очень понравился ваш совет я с вашего разрешения скриншот его сделаю и через полгодика годик вернёмся к этому разговору.вы не возражаете?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1124593022T Offline
    t1124593022T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    Ось я вже її знайшла )) можна ще в приват написати ))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Fedak
    wrote on last edited by
    Немає різниці де живуть ваші родичі. Якщо ви живете поза межами Квебеку- подаєтеся як за межами Квебеку
    1 Reply Last reply
    0
  • t1124593022T Offline
    t1124593022T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    Під скажіть будь ласка які у вас новини по заявці ? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Fedak
    wrote on last edited by
    Я думаю що їй просто і без нас добре 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Може, він у вас підписаний кирилицею?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5151729092T Offline
    t5151729092T Offline
    Yuliia Muliavka
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чомусь не підгружається файл до аплікації на work permit. Я завалідувала його і зберегла на компʼютері в окремій папці. Але чомусь все одно не пускає. Браузер - сафарі. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6581277189T Offline
    t6581277189T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Благодарю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5151729092T Offline
    t5151729092T Offline
    Yuliia Muliavka
    wrote on last edited by
    Ні. В пдф робила
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Ви можете продовжити ВП на загальних підставах, або змінити свій статус на візітор ( що явно не підходить тим хто працює). Інших варіантів не має зараз. Якщо ви про бріджінг перміт то його не має і навряд чи буде.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags