PR CUAET
-
спробуйте змінити браузер
-
Поділиться будь ласка інформацією,це куди треба звертатися?
-
Загубили дозвіл на роботу, візітор рекорд чи дозвіл на навчання? Це неприємно, однак, ви можете відновити цей документи, надіславши спеціальну форму Verification of Status or Replacement of an Immigration Document [IMM 5009 до Міністерства імміграції, громадянство та біженства Канади. Інструкція з відновлення втрачених work permit, visitor record, study permit: ✅ Ознайомтесь з інструкцією та збережіть pdf-форму IMM 5009 на своєму комп'ютері. ✅ Заповніть та підпишіть форму ІММ 5009. ✅ Заплатіть офіційний платіж $30 ✅ Відправте заповнену форму разом з обов'язковими документами Canada Post на цю адресу. Описана вище процедура не стосується відновлення канадської візи. Якщо ви втратили паспорт з канадською візою, ви повинні отримати новий паспорт і податись на візу заново. Додайте лист-пояснення, де ви маєте вказати номер заяви до поліції та чому ви подаєтесь на візу. @UkrainianCanada
-
А до чого це до Канади? Тут тільки з рецептом.
-
Всем привет Вопрос по переводам документов. В форме 5690, т.е. чек листе, указано, что необходимо загружать национальный, т.е. укр паспорт. Нужно ли действительно его загружать, если да, то перевод нужно заверять у нотариуса или нет? Спасибо
-
Ліки від гіпертонії призначили без аналізів, запитавши що було призначено в Україні. Призначали тестово, на 3 місяці. Потім на 6 вже дали призначення. Волк ін клінік це зручно і легко.
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна відкрити цей рахунок, якщо немає статусу постійного резидента? І чи можна не будучи постійним резидентом подаватись на гранти СЕSG та CLB? Дякую!
-
надеюсь тут можно присылать ссылки, вот ссылка на видео www.youtube.com/watch?v=w7NsgCldwp4&t=13s
-
1. на первом скриншоте пишите да, вы подавали заявку на визу куает и ворк пермит и пишите об этом 2. я писала Ukraine 2022, но я еще на всякий случай в скобочках написала что я работаю и указала своего текущего работодателя. не знаю правильно это или нет
-
Раджу краще ловити слота бо черги чекати будете довго.
-
А хіба можна міняти роботу після номінації до федерального етапу? На скільки я знаю, поки не отримаєте PR, то нічого змінювати не можна, тобто треба і провінційний, і федеральний етап пройти повністю, а тоді вже можна робити що душа забажає. А це може й рік пройти, ніяка компанія стільки чекати не буде, якщо людина треба вже