PR CUAET
-
Ліки від гіпертонії призначили без аналізів, запитавши що було призначено в Україні. Призначали тестово, на 3 місяці. Потім на 6 вже дали призначення. Волк ін клінік це зручно і легко.
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна відкрити цей рахунок, якщо немає статусу постійного резидента? І чи можна не будучи постійним резидентом подаватись на гранти СЕSG та CLB? Дякую!
-
надеюсь тут можно присылать ссылки, вот ссылка на видео www.youtube.com/watch?v=w7NsgCldwp4&t=13s
-
1. на первом скриншоте пишите да, вы подавали заявку на визу куает и ворк пермит и пишите об этом 2. я писала Ukraine 2022, но я еще на всякий случай в скобочках написала что я работаю и указала своего текущего работодателя. не знаю правильно это или нет
-
Раджу краще ловити слота бо черги чекати будете довго.
-
А хіба можна міняти роботу після номінації до федерального етапу? На скільки я знаю, поки не отримаєте PR, то нічого змінювати не можна, тобто треба і провінційний, і федеральний етап пройти повністю, а тоді вже можна робити що душа забажає. А це може й рік пройти, ніяка компанія стільки чекати не буде, якщо людина треба вже
-
Діти повинні мати сін номери, тобто повинен бути пр. Формально вони бенефіціари аккаунтів
-
Всім привіт. А через який час після тесту приходять результати?