PR CUAET
-
-
В мене маман отримувала третю освіту в Квебеку. Каже що це пекельне навантаження в порівнянні з КПІ і інститутом реклами. Вона брала кредит на освіту, потім виплачувала 50 баксів в місяць. 50 баксів в місяць - це ж можна все життя вчитися! Плюс тут же є накопичувальна програма для дітей, де держава тобі накидає до 60% на рік на навчання
-
То так. З такими цінами краще дітей там вивчити. Робити потім вона все життя буде! Головне - ким! А це вже питання освіти… Яка, слава Богу, буде канадська для Канади. А не наші українські, з яких дипломи навіть в ото місце не засунеш, бо один в жорсткій обкладинці, а другий з твердого пластику😂
-
100% тут своя атмосфера. Колега вчиться в коледжі 200 баксів семестр. Я зі свого досвіду вже думала забили болт і дозволити дітям в 14 років забити на школу і іти працювати. Але з такими цінами на вищу освіту доведеться їх копаками відправляти в коледж (доця 12 рочків ніфіга не хоче вчитися, а хоче працювати. Кілька разів брали з собою на роботу- реально працює в 10 разів продуктивніше 20-річних арабів)
-
Пошукайте якісь пілотні або бріджинг програми. Напр в онтаріо є для акушерок, де основна вимога - досвід 100 пологів, 40 з яких вели особисто. Або знаю гінеколога, що робила УЗД в Україні - в Канаді пройшла бріджинг курс пару місяців і робить УЗД тут.