PR CUAET
-
Пошукайте якісь пілотні або бріджинг програми. Напр в онтаріо є для акушерок, де основна вимога - досвід 100 пологів, 40 з яких вели особисто. Або знаю гінеколога, що робила УЗД в Україні - в Канаді пройшла бріджинг курс пару місяців і робить УЗД тут.
-
Нажаль, на медсестру навчатись можна тільки маючи PR. Це найважливіша умова. Та не 8 місяців, а 2 роки. На молодшу медсестру. На медсестру більш кваліфіковану - 4 роки. Але, як і майже всі в цьому чаті, PR-у ще не маю. Тому, поки що гівно-робота- поки моє «все»…
-
Ви можете на медсестру повчитись мені здається 8 місяців . В місті Квебек є пара яка колись приїхала з Вінниці обоє лікарі і перевчилися на мед сестра/брат. Працювали , робота ад , не памʼятаю вже тих деталей але пішли з часом , заробили якісь потрібні кошти.
-
Привіт. Скажіть будь ласка, хто знає, в які дні можна ловити слоти в консульстві м.Едмонтон? Можливо є люди, які можуть допомогти зловити слот? Дякую 🌷
-
Все ДУЖЕ легко :) Якщо у вас є мобільний банкінг. Просто реєструєтесь самостійно на сайті CRA під свій новий сін. Старий аккаунт вони самі потім блокують
-
Вам краще в гілку гуманітарну з цим - t.me/prcuaet/2427