PR CUAET
-
Нажаль, на медсестру навчатись можна тільки маючи PR. Це найважливіша умова. Та не 8 місяців, а 2 роки. На молодшу медсестру. На медсестру більш кваліфіковану - 4 роки. Але, як і майже всі в цьому чаті, PR-у ще не маю. Тому, поки що гівно-робота- поки моє «все»…
-
Ви можете на медсестру повчитись мені здається 8 місяців . В місті Квебек є пара яка колись приїхала з Вінниці обоє лікарі і перевчилися на мед сестра/брат. Працювали , робота ад , не памʼятаю вже тих деталей але пішли з часом , заробили якісь потрібні кошти.
-
Привіт. Скажіть будь ласка, хто знає, в які дні можна ловити слоти в консульстві м.Едмонтон? Можливо є люди, які можуть допомогти зловити слот? Дякую 🌷
-
Все ДУЖЕ легко :) Якщо у вас є мобільний банкінг. Просто реєструєтесь самостійно на сайті CRA під свій новий сін. Старий аккаунт вони самі потім блокують
-
Вам краще в гілку гуманітарну з цим - t.me/prcuaet/2427
-
Якщо НЛ то все залежить від сфери зайнятості і чи готова людина пійти на менш кваліфіковану роботу. Нажаль без мови та канадських дипломів робота малокваліфікована та на мінімалку. Тут люблять щоб люди заходили з роздрукованим резюме та мали розмову по місцю. Дуже велика конкуренція з іншими емігрантами та знання мови повинно бути чим вище тим краще, бо іноді конкурююте з місцевими навіть.
-
Тоді ось зверху я написала маленьку ремарку. Головне резюме робити під вакансію, тільки з релевантним досвідом що в вакансії та навички. Інший досвід може тільки завадити. Плюс наразі сезон, можна знайти сезонну роботу. Нажаль не сильно в цьому обізнана. Є група по НЛ @FirstUkrNL де є гілка по роботі де іноді цікаві вакансії постить дівчина Каріна для роботи для пр і сезонні (але в більшості це міста з релокацією)
-
Нам адвокат давала приклад до кожної групи листів. Дуже було зручно. Показали людині і все зрозуміло. Суть була така: 1. Ваші знайомі пишуть своє імʼя, адресу, свій статус. 2. При яких обставинах ви познайомилися. 3. Своє враження про вас, родину і т.і. 4 найголовніше! Чому хотять щоб ви залишились і яку ви принесете користь Канаді, місту, громаді, якщо ви станете повноцінним її членом. 5. Надають копію свого документу (бажано, але не всі хотять). В любому випадку данні з документів потрібно вказати у листі. Це те, як робили ми. Подались в жовтні 2023.
-
Я купувала в травні і мене попередили, що цього року податки потрібно оплатити мені самій; а ті, що плачу з моргкджем то за наступний рік буде. Але мене попередив брокер і адвокат теж це пояснював, і в банку на це звернули мою увагу теж. Дивно, що ніхто вас не попередив😦
-
Вище відписувались, що взагалі листа не писали. Все, що потрібно було вказати, вказали в формі на програму максимально коротко і стисло. Та підтвердили все документами. Також з пр. По інформації, що бачу від консультантів зазвичай до 5 сторінок, максимум 10, лист до офіцера