Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 918.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5488021058T Offline
    t5488021058T Offline
    Bxkc
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Скажіть а свідоцтва про народженн шлюб, диплом мають бути завірені агенцією чи ще і нотаріально? Бо не зовсім в цьому розуміюся. Буду вдячна за відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jane Vosk
    wrote on last edited by
    Доброго. Ви з людиною уточніть назву міста бо St. John => New Brunswick. St. John's => Newfoundland & Labrador
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    nohave 🇺🇦
    wrote on last edited by
    абсолютно різні кейси, різні обставини життя навіщо порівнювати взагалі) у мене також не вийде на 5 листів, тому що дуже багато чого впливає, та треба все донести але і не 300 але не здивуюсь що і така історія може бути
    1 Reply Last reply
    0
  • t341154027T Offline
    t341154027T Offline
    Aleksandra
    wrote on last edited by
    Все ДУЖЕ легко :) Якщо у вас є мобільний банкінг. Просто реєструєтесь самостійно на сайті CRA під свій новий сін. Старий аккаунт вони самі потім блокують
    1 Reply Last reply
    0
  • t341154027T Offline
    t341154027T Offline
    Aleksandra
    wrote on last edited by
    Вам краще в гілку гуманітарну з цим - t.me/prcuaet/2427
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jane Vosk
    wrote on last edited by
    Якщо НЛ то все залежить від сфери зайнятості і чи готова людина пійти на менш кваліфіковану роботу. Нажаль без мови та канадських дипломів робота малокваліфікована та на мінімалку. Тут люблять щоб люди заходили з роздрукованим резюме та мали розмову по місцю. Дуже велика конкуренція з іншими емігрантами та знання мови повинно бути чим вище тим краще, бо іноді конкурююте з місцевими навіть.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jane Vosk
    wrote on last edited by
    Тоді ось зверху я написала маленьку ремарку. Головне резюме робити під вакансію, тільки з релевантним досвідом що в вакансії та навички. Інший досвід може тільки завадити. Плюс наразі сезон, можна знайти сезонну роботу. Нажаль не сильно в цьому обізнана. Є група по НЛ @FirstUkrNL де є гілка по роботі де іноді цікаві вакансії постить дівчина Каріна для роботи для пр і сезонні (але в більшості це міста з релокацією)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    nohave 🇺🇦
    wrote on last edited by
    ну тому що всі кейси різні немає правила як це робити) комусь достатньо показати мед доки що дитина інвалід, і кейс готов
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna Pedko
    wrote on last edited by
    Нам адвокат давала приклад до кожної групи листів. Дуже було зручно. Показали людині і все зрозуміло. Суть була така: 1. Ваші знайомі пишуть своє імʼя, адресу, свій статус. 2. При яких обставинах ви познайомилися. 3. Своє враження про вас, родину і т.і. 4 найголовніше! Чому хотять щоб ви залишились і яку ви принесете користь Канаді, місту, громаді, якщо ви станете повноцінним її членом. 5. Надають копію свого документу (бажано, але не всі хотять). В любому випадку данні з документів потрібно вказати у листі. Це те, як робили ми. Подались в жовтні 2023.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1013009441T Offline
    t1013009441T Offline
    Kateryna Chursina
    wrote on last edited by
    Я купувала в травні і мене попередили, що цього року податки потрібно оплатити мені самій; а ті, що плачу з моргкджем то за наступний рік буде. Але мене попередив брокер і адвокат теж це пояснював, і в банку на це звернули мою увагу теж. Дивно, що ніхто вас не попередив😦
    1 Reply Last reply
    0
  • t523837222T Offline
    t523837222T Offline
    Anna Mykalo
    wrote on last edited by
    Вище відписувались, що взагалі листа не писали. Все, що потрібно було вказати, вказали в формі на програму максимально коротко і стисло. Та підтвердили все документами. Також з пр. По інформації, що бачу від консультантів зазвичай до 5 сторінок, максимум 10, лист до офіцера
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    @Alexsinitar
    1 Reply Last reply
    0
  • t219589647T Offline
    t219589647T Offline
    Kateryna
    wrote on last edited by
    Ага, чи то ми в ейфорії пропустили цей момент, але здається дійсно таки ніхто не акцентував уваги на цьому🤦‍♀️ Дякую за відповідь❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Цей хлопець є у всіх наших групах) тому, думаю, знає ситуацію з роботою в цій провінції. Я працюю в будівельній сфері, і періодично зʼявляються вакансії, але це або низькокваліфікована праця, або навпаки, потрібні кваліфіковані працівники з гарним розумінням і спілкуванням мови. А так, справді, вище дівчина написала, можна звернутися до Каріни в групі, в них періодично є вакансії, але часто так, з переїздом. Але не завжди, саме завдяки їй знайшла свою роботу)
    1 Reply Last reply
    0
  • t640714467T Offline
    t640714467T Offline
    Olga Zh
    wrote on last edited by
    Скільки ви чекали від медекзамен заразовано до фінального рішення?
    1 Reply Last reply
    0
  • t523837222T Offline
    t523837222T Offline
    Anna Mykalo
    wrote on last edited by
    Тут також не все так просто) треба ще показати, що інвалідність є, але вона не сильно обтяжить медичну систему Канади і не вийде за ліміт грошовий. Якби було все так просто, то всі інваліди були б тут
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Куцолабська Катя
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Чоловік подавав 12 червня на паспорт. Ще підчас того коли не приймали. Ми тоді ставали на консульський облік без резерву. Сьогодні дані оновилися.
    1 Reply Last reply
    0
  • t450708273T Offline
    t450708273T Offline
    Kateryna Pavlinska
    wrote on last edited by
    Я чекаю на візу для батька з лютого 2023. Подавала одразу і мамі. Мамі надали через два тижні, а для батька досі чекаю. Він все життя працював в органах, так зараз йому 72 роки. Канада зупинила позачергову пріоритетність для віз по КУАЕТ. Я теж писала і дзвонила ще рік тому. Казали чекати. І навіть не знаю, чи буде актуально, хоча у Харкові зовсім нелегко….
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    nohave 🇺🇦
    wrote on last edited by
    та вони б і були всі тут візу не можуть отримати) мед коміссія ж є перед отриманням а якщо потрапив вже, то best interest of child працює звичайно не все просто я суто про аркуші у листі якщо є мед доки від лікаря і все підтвердили - то лист все і не повинен бути довгим все від кейсу)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Куцолабська Катя
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Чоловік подавав 12 червня на паспорт. Ще підчас того коли не приймали. Ми тоді ставали на консульський облік без резерву. Сьогодні дані оновилися.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags