PR CUAET
-
Тут також не все так просто) треба ще показати, що інвалідність є, але вона не сильно обтяжить медичну систему Канади і не вийде за ліміт грошовий. Якби було все так просто, то всі інваліди були б тут
-
Доброго ранку. Чоловік подавав 12 червня на паспорт. Ще підчас того коли не приймали. Ми тоді ставали на консульський облік без резерву. Сьогодні дані оновилися.
-
Я чекаю на візу для батька з лютого 2023. Подавала одразу і мамі. Мамі надали через два тижні, а для батька досі чекаю. Він все життя працював в органах, так зараз йому 72 роки. Канада зупинила позачергову пріоритетність для віз по КУАЕТ. Я теж писала і дзвонила ще рік тому. Казали чекати. І навіть не знаю, чи буде актуально, хоча у Харкові зовсім нелегко….
-
та вони б і були всі тут візу не можуть отримати) мед коміссія ж є перед отриманням а якщо потрапив вже, то best interest of child працює звичайно не все просто я суто про аркуші у листі якщо є мед доки від лікаря і все підтвердили - то лист все і не повинен бути довгим все від кейсу)
-
Доброго ранку. Чоловік подавав 12 червня на паспорт. Ще підчас того коли не приймали. Ми тоді ставали на консульський облік без резерву. Сьогодні дані оновилися.
-
Мама мама не може їхати
-
Можливо би було ефективніше якби ваша мама приїхала до Канади і писати листа в кризову що один з батьків вже тут, просити прискорення видачі візи, для воззʼєднання сімʼї . У мене так було, чоловіку на візу подавала пізніше, вже перебуваючи в Канаді, Чекали поки йому виповниться 60. І коли писала в кризову, бо довго не відкривали візу йому, то саме аргумент мій був про воззʼєднання сімʼї , так як ми з сином перебували в Канаді на той час.
-
А у вас ще терміни в місті не пройшли? Бо в Едмонтоні до кінця червня потрібно було оплатити за 2024 рік
-
Тепер хоч буде офіційна відповідь для посольства в Оттаві,коли запитають(як завжди) - А чому Ви з Калгарі в Едмонтон не звертаєтесь?
-
-
Автоматичну відповідь надали в цей же день. Швидкість- просто вражає)))