PR CUAET
-
Автоматичну відповідь надали в цей же день. Швидкість- просто вражає)))
-
Кому цікаво,як Консульство України в Едмонтоні сильно зайняте і "допомагає" вагітним жінкам в записі на прийом для оформлення нового закордонного паспорта, читайте в скріншотах нижче їх швидку і "оригінальну" відповідь на моє прохання🤭 І,хто їхатиме туди,передайте їм "привіт,величезну подяку за недопомогу і вітання з найкращими побажаннями" від вагітних українок в Калгарі😘
-
Зара нажаль консульство на облік бере лише резервом де є кюар код. Без резерву можна було стати на облік консульський лише з 18 травня до 18 червня не маючи військового квитка або приписного.
-
У нормальній державі оголошують стан війни, але тоді влада несе відповідальність за евакуацію/відсутність евакуації цивільних. У нормальній державі воює професійна армія, на відміну від України, де військові відловлюють цивільних осіб на вулицях і відправляють воювати замість себе. У нормальній державі дипломати не допустили б початок війни із значно сильнішим супротивником. Тому і маємо закономірний проміжний результат: втрачені життя, втрачені території, колосальний зовнішній борг... І це ще ж не кінець.
-
2) пункт ви з бодуна писали, бо знаходячись за кордоном ви все рівно підпадаєте під адміністративну і кримінальну юрисдикцію. Штрафи, і адмін покарання вам треба буде оскаржувати персонально в органі який видав покарання. А суди з адвокатами то ви наслухались теоріі.
-
Як саме виглядає "не працює"? Не виходить зареєструватись? Чи пише "дані не знайдено", "зверніться у ТЦК"?
-
Дякую за пост 🙂 Шож маркет праці в NL досить специфічний. Розглядаю майже всі варіанти, тому за підказки заздалегідь вдячний 😊 Продовжую пошук використовуючи всі ресурси (indeed, LinkedIn, job bank, Facebook etc.) Неодноразово звертався до ANC але поки віддачі від цього не було. З приводу досвіду, 2 роки в фінансах канадський банк (pba) и невелика інвестиційна компанія (фінансовий адміністратор) Раніше працював продажах(real estate, b2b) та ресторане діло в ОАЄ. Англійський гарний.
-
Знайдіть повідомлення (не моє) у цій групі, яке написали о 17:51 (це час Альберти, я бачу його). Там людина написала, як вдалося оновити дані і отримати у Резерв+ статус "на обліку".
-
После био ждете апрув ин принципал, и далее, если нужны будут какие то документы, прийдут дозапросы, пока по наблюдениям с ноября-декабря кто подавался, сдали био и ждут первый апрув....пока вот с пол года какая то пауза, в гуманитарной, сейчас этот офис рассматривает семейную укр программу, по нам тишина пока, отследить свои этапы, по гуманитарной нельзя, только запрашивать платный отчет по действиям с вашей апликацией, либо звонить и спрашивать по вашей апликации, и ждать первый апрув....
-
Я думаю що після вибірки по СЕС багато людей, які до цього розглядали інші програми створили профілі
-
Давно пора Ліпше мати безкоштовний ЕЕ аккаунт ніж сподіватися лише на умовні Голодні ігри Альберти Імхо