PR CUAET
-
Дд, про який вихід з ситуації вам сказали?
-
‼️‼️‼️🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Date and time of round: July 18, 2024 at 14:58:28 UTC CRS score: 400 (French language proficiency (Version 1)) Invitations: 1,800
-
Мені вже под сказали відправити листа , відправлю, дякую
-
Доброго дня, запросили CV/Resume що включає “Thesis Supervisor(Doctoral Adviser) and a list of your publications” на федеральному етапі. Підкажіть будь ласка що саме досилали: дипломи, додатки, Wes, CV і контакти керівника дипломної роботи?
-
Дякую за чудові рішення і поради))
-
Зроблять, як достатньо кандидатів з пулу буде
-
Я думаю, вони не будуть робити transportation або agriculture
-
Друзі привіт. Маю до вас прохання: розмістіть будь-ласка у ваших місцевих чатах/групах інформацію про наш користний ресурс. Facebook, Telegram, Instagram, попросіть знайомих блогерів. Адже буде більше участників - буде більше користної інформації для усіх нас. Хто розмістив ставте ❤️. Всім миру та добра, а також найшвидшого отримання цього шматочку пластику🪪.
-
Доброго дня! Маю два питання по формі. Бачу що хтось заповнює дати (події) в прямій послідовності, хтось в зворотній, наскільки це принципово? На останній сторінці підпис апліканта ставиться в першому полі і в третьому? Чи тільки в першому?
-
Я податковий не надавала, зазначила, що є податковим резидентом Канади тільки. ФОП в Україні закрила.
-
Магістратура CV/Resume: In relation to your Masters/PhD studies, we require a detailed CV/Resume containing a description of your education, qualifications and experience including the field of study, the name of your Thesis Supervisor (Doctoral Advisor) and a list of your publications.