PR CUAET
-
Зараз явно пристальніше розглядають наших, і не дають перміти направо і наліво
-
Если админы разрешат могу скинуть ссылку на расшифровку этой проблемы ))) из дия гайда . Вдруг пригодится
-
Ну и на сайте посольства нет в перечне такого вида услуги. Планирую звонить в понедельник и спрашивать.
-
Да, спасибо. Я видела, но там не совсем верная информация. Там форма указана № 5ДР, по идее нужна 1ДР. Так как форма 5ДР относится к внесению изменений в уже полученный инн, а 1ДР на первичное получение Вот пытаюсь узнать побольше , кто именно сталкивался с такой проблемой.
-
Мабуть в кожному правилі є винятки, описала свій випадок. Ще маю випадок друзів, які прилетіли зі звичайною туристичною візою і сподівалися на ворк перміт, то от мамі друга його не дали(але не через вік, а через візу, зроблену до програми)
-
Привіт усім. Підкажіть будь-ласка,було в когось таке -подали документи на новий паспорт і вже майже 2 місяці не змінюється статус?бачимо тільки «дані передано на перевірку» датою подачі документів …
-
Я ж написала, що є і винятки) не полінувалася, порахувала, де зустрічала кейси, що не видали: 4 таких ситуації за цей тиждень згадувалося, в коментарях люди писали про аналогічні випадки. Раніше взагалі про такі випадки ніхто не писав
-
Ні, у мене чоловік в Канаді з дитиною, він виїхав давно з України, хоча ось вичитала, що можно по id картці, в нього вона є. Я з України намагаюсь записати дитину, але в Україні нічь коли відкриваються вільні слоти, то й думаю як чоловіку ловити їх
-
Навіть не сумніваюся:)
-
Вам відповіли у гілці загальний чат
-
Приват банку теж немає?
-
Не испарится. Не забудьте его с собой забрать, по нему и заедите
-
Дуже дякую. Сподіваюсь і моїй дадуть🥰
-
@OstapBosak доброго ранку, а підкажіть будь ласка, чи є якісь вимоги до виписки з баку, яка буде показувати надходження зп? В мене є автоматично згенеровані виписки, вони не на фірмовому бланку банку, там просто моє імʼя номер рахунку і надходження, без печатки і підпису, чи треба просити банк зробити саме довідку на фірмовому бланку з печаткою та підписами? дякую
-
Ну в свекрухи не було проблем. Тай чому б мали не дати.
-
Доброго ранку. Так, по CUAET, зараз просто бачу часто пости,що люди прилітають і не дають перміти їм відразу,а кажуть онлайн подаватися.
-
Доброго ранку, дають звісно, якщо візу зробили за програмою CUAET.
-
Доброго ранку, це не так. Місяць тому прилетіла моя свекруха, 69 років. Дали ворк перміт без проблем.
-
Вітаю) Підкажіть будь ласка, чи є можливість отримати РННП ( ідентифікаційний податковий номер) за межами України для дитини яка не отримувала його раніше ? Хтось так робив?
-
Теж вдалось прив'язати акаунт. Через категорію TR to PR та потім паспортні дані
12 Jan 2024, 17:45
22612/452087
less than a minute ago