PR CUAET
-
Тому подалась сама))
-
Может еще зависит от типа лицензии. Это мне муж прислал у них констракшин
-
Але, так, на Дженерал бали не малі, СЕС ніби зараз вниз потягнув
-
Я теж ЛМІА не юзала, хоч і був. Мені legal dep рекомендував не юзати. Я знаю що то формальність і звучить як нонсенс від legal dep, але сама вирішила прибрати привʼязку до посади/зп щоб не робити їм привід не надавати підвищення щорічне
-
Вас я порахувала))) Марію питала)
-
475
-
Підкажіть, будь ласка, чи є тут такі, в кого паспорт закінчився, ви отримали новий і подалися на візу/ворк перміт? Чи реально це зробити після 31.03? Мій паспорт (віза, ворк перміт) дійсний до листопада 2025. Невдовзі отримаю новий і ото цікаво, як правильно вчинити? P.s. Вже подалась на піар, але хто зна, коли отримаю рішення по ньому.
-
А скільки в вас балів було без LMIA?
-
Так, записалась на завтра на 9 годину.
-
добрий день, порадьте будь ласка, бо не можу знайти на оф. сайті з приводу JAL 1. чи можна роботодавцю подавати на JAL, якщо ще не пройшло 6 міс роботи в компаніі для працівника? 2. якщо при подачі на JAL роботодавець вказав невірний NOC, чи може він це виправити в заявці чи повинний на новий JAL подавати?
-
Что не добавили сразу из основного. Были 0191, справки о несудимости. Были медкомиссии на детей кто по возрасту не проходил по CUAET и депендентов outside, была медкомиссия на пожилого человека. И то что идет в eligibility, доходы, милитари. Может кто-то ещё какой-то эксклюзив вспомнит.
-
Ну хоч в Калгарійців буде аргумент для роботодавців
-
В Калгарі у всіх однакова форма , як я бачу , з такою припискою