PR CUAET
-
530 з чоловіком 538 без Але в квітні з чоловіком стало би більше бо рік досвіду в нього був
-
Мені 37 вік вже трохи зʼїдає…
-
Сьогодні подавали документи на новий паспорт в м.Едмонтон. Слот ловила я для чоловіка. Ловила близько 4 місяців. Можна просто показати оригінал свідотства про шлюб для передачі слоту, не обовʼязково бути присутньою. Персонал дуже ввічливий, дівчина у віконечку максимально допомагала кожному. Я не буду описувати кожну ситуацію, бо це не етично, але я нарахувала за дві години очікування 5 ситуацій, де консульство сміливо могло відмовити в прийомі. Резерв + був оновлений з перших днів, Qr-код роздрукований, військовий квиток на руках, але витягу з Резерв + консулу достатньо. Ніяких претензій, нарікань, хамства чи ще чогось до себе чи до інших ми не побачили. Максимально лояльне відношення. Дитині навіть розмальовки роздрукували. Хоча я відверто їхала дуже настрашена відгуками тут і очікувала, що нас додому відправлять. Але якщо ви маєте всі наявні документи ніяких питань не виникне.
-
Освіта, стаж, мова (французький тест не додавала він в квітній був готовий ). Мені 30
-
LMIA чекаю, в процесі, буду ще мову пере здавати, і скоро другий рік досвіду і в мене і в чоловіка додасться
-
Хронологія по карткам: офіс Монреаль по eCorp. В Canada Post app відправник карток був Canadian Bank Note Company.
-
Тоді додавайтесь другу мову чи ЛМІА/ КУФТА
-
У меня пока 414 но у меня англ семерки, давно сдавала, сейчас хочу пересдать и чтоб муж сдал. С LMIA должны набрать где-то 500-522
-
Второй год +11