PR CUAET
-
studentaid.alberta.ca/scholarships?c=language
-
А зачем подаваться как будто мы за пределами Канады, если мы в Канаде?
-
Мені дали 30 днів
-
Тут не от провинции зависит а от программы по которой поддаетесь.доя гуманитарки к примеру достаточно обычной справки с переводом без апостиля из Украины.насчет ДИИ сказать не могу я не знаю что это такое заказывал через фирму в Киеве
-
Ольга, если помните, подскажите пожалуйста, какие опции в меню автоответчика по этому номеру Вы выбирали? Я когда звоню, попадаю на опцию где спрашивают UCI number, а после его ввода всё равно попадаю в меню где меня спрашивают Application Number, а его-то как раз и нет. Я подала заявку 16 декабря, сразу получила мейл Your application has been submitted, ожидайте мейл с AOR, по сей день ожидаю. Заранее благодарю.
-
Можем помочь
-
Доброго дня! Хто отримував довідку без дівочого прізвища? Як ви вирішували це питання? Знову замовляли та оплачували? Чекала на довідку 3.5 місяці, вчора отримала, так ще не зазначили попереднє прізвище. На дзвінки не відповідають, на імейли також.
-
І ви отримали довідку?
-
Підкажіть, будь ласка, а у вас довідку про несудимість запитували нову, чи якісь інші документи?
-
Подавали в березні до виходу закону
-
Запит був аж на 3 довідки про несудимість. 1 - Вʼєтнам. Не додавала взагалі, бо була в країні двічі по 4 місяці з перервою в 1 рік. (Замовила довідку. Чекаю). 2 - Індонезія змогла надати мені документ, який називається statement letter. Буду подавати знову те саме. 3 - Кіпр. Те саме - подавала statement letter від поліції Кіпру. Буду знову подавати те саме.
-
В додатку нічого не змінилось, все як і раніше
-
А чому для Вас повинні виділяти окрему чергу? Для мам з дітками маленькими, для інвалідів, для людей похилого віку, ніхто в консульстві чергу окрему не робить. Тим паче, Ви не плануєте сидіти в живій черзі. Ловіть собі слот і спокійно їдьте. До Оттави Ви ж якось вагітна доїдете. Хоча це не близький світ. Чи то українська натура не дає спокійно жити? Особисто від себе скажу, що я їхала з двома маленькими дітками з Саскачевану. Наймала машину і не гунділа, що чому для мене немає особистих привілеїв
-
Permanent residence for Ukrainian nationals with family members in Canada
-
Ну да... У меня 12 августа будет 6 месяцев! Надеюсь отмечать такую дату не придется)))
-
Можливо Вам ще адресу і код від свого житла надати? Слухайте, не робіть всім нерви і собі також. Я розумію, що у Вашому стані все дратує і є бажання підняти галас, сама така була, коли була вагітна. Але не потрібно. Тут люди і так всі на нервах. Підіть випийте чаю і зʼїжте цукерку.
-
Зараз АОР отримують 6 грудня Ще трошки і до 16 дійде, не переживайте
-
Ми прожили 9 років з PR.
-
Вітаю,шановна! Спочатку обличчя Ваше покажіть(щоб мати право коментувати мої повідомлення)
-
Ви вже прожили 3 роки з PR?
12 Jan 2024, 17:45
226303/450751
3 minutes ago