PR CUAET
-
Доброго дня панове. Чи є в Канаді юристи з України, може хтось знає таких? Заздалегідь вдячний
-
Досить вже мене повчати,шановні. Порад ваших я не просила. Не змінюйте тему цієї гілки. Поради щодо материнства пишіть у відповідну групу тим,кому ваші поради потрібні.
-
Посмотрите в инстаграмм блог @airisnews она проходила все это и подробно расписывала.
-
Цікавить обмін криптовалюти на готівку місто Калгарі. Можливо знаєте перевірені контакти або у когось є бажання придбати?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-status.html Выбирайте там Electronic travel authorization
-
Прийшло : ви зробили це до 16 липня Цінуємо вашу відповідальність 😂😂
-
Після того як вам прийде затвердження його як спонсора ви вже зможете подаватися на bridging open work permit
-
А що в цій групі зазвичай обговорюють?
-
@OstapBosak
-
Навряд чи в цій групі хтось може поділитися власним досвідом подачі на громадянство 🤷♀️
-
А, понятно теперь.
-
У мене паспорт до 2026 року. Ворк перміт зробили до його закінчення
-
То есть у вас паспорт до 2025г. и вы в начале подали заявку на продление ворк пермита, а теперь хотите подать документы на новый паспорт? Новый ворк пермит одобрили на те же даты?
-
там пише, що можна редагувати дані
-
Нащо ви розраховуєте з тимчасовим номером? Офіцер все рівно не вілкриє заявку и ви не зможете нічого зробити с заявкою
-
Я маю на увазі, що в цій групі в основному ті хто приїхав по CUAET і ще не мають достатньо років прожитих в Канаді, щоб аплаїтись на громадянство. А що зазвичай обговорюють в цій групі (гілці), то все у відкритому доступі, можете подивитись у переписці вище.
-
+ 6 серпня буде теж 6 місяців
-
Почитайте про це в гілці нотатки консультанта я там детально це розписував. Питання досить широке
-
Відповідь так по обох питаннях. Щоб по програмі permit holder class, потрібно спочатку отримати послідовний TRP (без перерви). На гуманітарно можна подаватися на будь-якому статусі.
-
Не багато, але так.
12 Jan 2024, 17:45
226344/452082
3 minutes ago