PR CUAET
-
Я отримала JAL коли пропрацювала 3 місяці. Але це було в середині грудня 23 року.
-
Всім привіт Програма по воззʼєднання виходить що потрібно оплатити ?
-
Це повторний лист чи оригінальний? Там де ви його отримували якщо це в порталі переважно стоїть віддати одна коли ви відкрили і одна коли вам його надіслали. Якщо те що просять ви можете зробити відразу то звичайно просто загрузіть зразу що є. Якщо вам потрібна це час то спочатку надішліть запит через веб-форму поясніть ситуацію і скажіть що вам потрібно певний час для того щоб підготуватися документи і ви просто так званий extension
-
консульство видає довідки виключно з вашим прізвищем згідно паспорту. замовляти іншої не потрібно - надсилають таку саму
-
Підкажіть, будь ласка, у Вас школяр чи студент?
-
Так, з приводу PGWP ознайомлені. Дякую за відповідь)
-
Перший термін дії по ньому швидше за все вчитися можна. Але є кілька нюансів, по-перше не всі університети захочуть це приймати, а тим більше якщо стоїть питання стипендія. Також після навчання по такому перміту не можна претендувати на Post graduate work permit
-
Якщо міняється роботодавець під час розгляду номінації то швидше всього номінацію не видадуть
-
Я думаю до півроку мало б бути нормально, якщо звісно нічого не помінялося в інформації яку ви надаєте
-
Заповни супровід сімї включаючи подачу на піар переважно від чотирьох до п'яти тисяч
-
Дуже дякую)
-
Що зарплата відповідає рівню мінімальної по вашій професії то як на мене це не принципово
-
Це ок
-
Кстати, там в заявлении к гумм программе написано что со статусом TRP не подаваться
-
Тоді мали б дати на кордоні
-
Хто замовляв оцінку диплома по-предметно - скільки у WES це зайняло часу? Після отримання документів WES пройшло вже більше 2х місяців
-
Якщо є закордонний я зазвичай його не додаю
-
Не думаю. Хоча якщо в них є пейрол-акаунт як іноземного роботодавця, то спробувати можна
-
Я вказую Україну тому що бували дурні ситуації коли нас півроку намагалися заставити зробити довідку про несудимість з советского союзу
-
Ммм в инструкции, в разделе для кого она не канает. Мин 20 скину текст
12 Jan 2024, 17:45
226377/450963
less than a minute ago