PR CUAET
-
Я думаю до півроку мало б бути нормально, якщо звісно нічого не помінялося в інформації яку ви надаєте
-
Заповни супровід сімї включаючи подачу на піар переважно від чотирьох до п'яти тисяч
-
Дуже дякую)
-
Що зарплата відповідає рівню мінімальної по вашій професії то як на мене це не принципово
-
Це ок
-
Кстати, там в заявлении к гумм программе написано что со статусом TRP не подаваться
-
Тоді мали б дати на кордоні
-
Хто замовляв оцінку диплома по-предметно - скільки у WES це зайняло часу? Після отримання документів WES пройшло вже більше 2х місяців
-
Якщо є закордонний я зазвичай його не додаю
-
Не думаю. Хоча якщо в них є пейрол-акаунт як іноземного роботодавця, то спробувати можна
-
Я вказую Україну тому що бували дурні ситуації коли нас півроку намагалися заставити зробити довідку про несудимість з советского союзу
-
Ммм в инструкции, в разделе для кого она не канает. Мин 20 скину текст
-
Нас просто достатньо часто бувають ситуації коли наприклад статус годин закінчується приходиться на trp при тому що в нас активна заявка гуманітарної. Більше того і без статусу в тому числі взагалі загально подавалися
-
Можете ткнути в мене ссилочкою?
-
Шкода що відмовили в Едмонтоні (( я не здивована чомусь. Сподіваюся що вам нададуть слот з Оттави навіть коли новий консул приїде ❤️
-
Після отримання номінації зазвичай можна.
-
Якщо потрібна допомога, я ЛМІА можу практично гарантувати. Відколи почав їх робити в 2016му ще не мав жодної відмови.
-
Але з тим самим ноком?
-
Но если человек считает ТРП то типа он потом имеет путь податся на ПР
-
Звичайно, законно мати 2 дійсних паспорти
12 Jan 2024, 17:45
226385/450963
less than a minute ago