PR CUAET
-
Но если человек считает ТРП то типа он потом имеет путь податся на ПР
-
Звичайно, законно мати 2 дійсних паспорти
-
Тобто умовно ви на той момент ще не є частиною так званого трпіхолдер клас
-
Ааа, ну це трішки інше. Тут говориться що не використовувати цю програму якщо ви можете податися по іншій програмі. Відповідно те що ви наприклад просто на trp не означає що ви можете податися як trp holder
-
Если есть 3 года на TRP походу
-
Do not use this application if you are eligible to apply for permanent residence in any of these classes: Spouse or Common-Law Partner; Economic; Protected Person and Convention Refugees; or Temporary Resident Permit (TRP) Holder.
-
Привіт! Маю паспорт до кінця 2025 року, і через це мені не продовжили ще на 3 роки WP.. чи можу я замовити другий закордонний? Слот зловила.Оттава.
-
Дякую.
-
Доброго дня. Зробили в Україні фото але печатку відмовляються ставити. Чи можна як доказ перекласти чек?
-
Після того як отримали, номінація Альберти немає обмеження по емплойменту, тому роботодавця можна точно міняти. Професію переважно також, але треба новий офер і повідомити, ну і відповідати всім іншим умовам програми
-
Дійсно. Я не знаю чим...🤣 Запитайте краще в Посольстві України в Оттаві. А то таке вони там щось собі безглузде придумали...
-
Далеко не завжди, щоб подаватися на PR по цій програмі він повинен стати членом цього класу. Для цього потрібно мати три роки безперерного trp. А це в більшості випадків надзвичайно складно. Тому що переважно їх дають на рік або менше. І коли ви їх продовжуєте це може займати півроку і більше. І так званого продовженого статусу поки ви чекають на рішення по trp немає. Відповідно якщо офіцер не поставив спеціальну позначку що цей trp вважається consecutive до попереднього то ви ці три роки назбираєте заново. Відповідно поки ви не стали членом класу відповідно не можете податись на PR по цій програмі ви спокійно можете подаватися на гуманітарну якщо у вас на це є причини
-
Извините конечно, а чем беременная женщина , отличается от женщины , у которой грудной ребенок и тоже нужен паспорт) или от мужчины призывного возраста ? Беременность это осознанный выбор , а не диагноз
-
Це для більшості людей на реалістична тому цього я б точно не рекомендував якщо вас цікавить Канада
-
Так
-
Для тих живе в Едмонтоні!! Кому потрібно зробити паспорт дитині до 16 років, напишіть в особисті. Безкоштовно. Маю один слот на завтра 19 липня
-
Враховуючи наскільки проста та швидка еміграція в цій провінції я її зараз всім рекомендую. За рік вже можете бути з пір карткою тоді вибирати де жити в Канаді вам ніхто не зможе заборонити
-
но это хорошо коль ТРП не отметают из за статуса
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, дозапит документів по мілітарі. Я так розумію, що треба і форму відправляти та пояснювальний лист. Як саме причепити обидва документа, якщо на сайті можна додати тільки один? Поєднати в один документ чи як?
-
Репорт в чем? Я что то оскорбительное написала ?))))
12 Jan 2024, 17:45
226403/450099
5 minutes ago