PR CUAET
-
Так
-
-
Доброго дня! Маю ситуацію, чоловік з дітьми прилетів до Канади(Торонто,) йому видали Ворк Перміт,запитали чи діти будуть вчитись,чоловік відповів так, сказали що все занесли в базу і Візітор рекорд буде оффлайн. Питання, нам чекати Візітор рекорд поштою?
-
Ukraine 2022 можна було писати тільки до 31.03, тоді було безкоштовно, а зараз платно
-
Школярка 7 років,перейшла у 2 клас
-
Ознайомтесь,будь ласка. А то я дивлюсь Ви ще не в темі)))
-
Скаргу надіслано
-
Я подалась на федеральний і стійко чекаю, роботу не міняю. Хоча дуже треба більше грошей. Пишуть люди, що можуть ще раз перевірити роботу. Всі радять чекати хоча б до епкору. А ви кажете, що я можу поміняти роботу? Вибачте, просто ще раз перепитую, щоб бути певною...
-
Оплачувати, подали 28.06,бо тільки у червні отримали новий паспорт для дитини Продовжили до 30.09.2026, хоча подавали до квітня 2027 на основі мого Work Permit
-
Мої клієнти буквально минулого тижня по альбертівській програмі приходив запит вже на федеральному етапі надати новий свіжий лист від роботодавця всі свіжі пейстаби, та оновлену форму 56 69 щоб показати де вона працює. Тому дійсно перевіряють, і ви все правильно робите
-
Ця ж дівчина,яку Ви рекомендуєте,щодо теми отримання громадянства України дитині категорично НЕ РЕКОМЕНДУВАЛА з власного досвіду надсилати документи в Консульство в Едмонтон. По причині того,що вони їй повернули її ж папери без всякого пояснення і без довідки про громадянство для її доньки. А з власного досвіду скажу,що коли я надіслала документи на громадянство дитині в Посольство в Оттаву,то вони відразу ж особисто зателефонували і запитали - А чому Ви з Калгарі в Едмонтон не звернулись? І були дуже здивовані роботою Консульства в Едмонтоні.
-
Любі друзі, давайте завершимо цю суперечку. Правила на жаль чи на щастя такі, які встановленні консульством. Обговорюємо тут слоти. Всі інше - у флуд.