PR CUAET
-
/report
-
Я подалась на федеральний і стійко чекаю, роботу не міняю. Хоча дуже треба більше грошей. Пишуть люди, що можуть ще раз перевірити роботу. Всі радять чекати хоча б до епкору. А ви кажете, що я можу поміняти роботу? Вибачте, просто ще раз перепитую, щоб бути певною...
-
Оплачувати, подали 28.06,бо тільки у червні отримали новий паспорт для дитини Продовжили до 30.09.2026, хоча подавали до квітня 2027 на основі мого Work Permit
-
Мої клієнти буквально минулого тижня по альбертівській програмі приходив запит вже на федеральному етапі надати новий свіжий лист від роботодавця всі свіжі пейстаби, та оновлену форму 56 69 щоб показати де вона працює. Тому дійсно перевіряють, і ви все правильно робите
-
Ця ж дівчина,яку Ви рекомендуєте,щодо теми отримання громадянства України дитині категорично НЕ РЕКОМЕНДУВАЛА з власного досвіду надсилати документи в Консульство в Едмонтон. По причині того,що вони їй повернули її ж папери без всякого пояснення і без довідки про громадянство для її доньки. А з власного досвіду скажу,що коли я надіслала документи на громадянство дитині в Посольство в Оттаву,то вони відразу ж особисто зателефонували і запитали - А чому Ви з Калгарі в Едмонтон не звернулись? І були дуже здивовані роботою Консульства в Едмонтоні.
-
Так
-
Любі друзі, давайте завершимо цю суперечку. Правила на жаль чи на щастя такі, які встановленні консульством. Обговорюємо тут слоти. Всі інше - у флуд.
-
Пошукайте відповідь вище
-
Это не срач, а я задала вопрос .
-
Срач продовжуєте, таке запитання вже їй задавали
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, дозапит документів по мілітарі. Я так розумію, що треба і форму відправляти та пояснювальний лист. Як саме причепити обидва документа, якщо на сайті можна додати тільки один? Поєднати в один документ чи як?
-
Я можу. Але мій допис чомусб видалили. Мабуть за рекомендацію группи по громадянству🥴
-
схрестив пальці - відпишусь тут бо може ще у когось таке буде
-
Кажуть, За два місяці до закінчення паспорту, можно їхати в живу чергу у посольстві, без запису. Слоти з 18:00 до 19:00 по часу консульства. Кожен вівторок, або кожного другого вівторка. Точніше в гілці "слоти".
-
Якщо не змінилися обов'язки посади і всі інші речі то в принципі не повинно впливати
-
Всі ті самі що у всіх. Або провінційні номінації через пропозицію на роботу. Або федеральна програма через ЕЕ. Там для деяких професій моряків є навіть послаблення
-
скінчилось тим що на роботі сказали що mergers or acquistions не вважаються зміною й взагалі нічого не тре казати ім - в мене як раз така ситуація, написав ще у форму ту щоб підтвердити
-
в консульствах вимагають QR-код з Резерв для цього
-
Онтаріо більшості випадків це не дуже можливо. Бач якщо вже подали заявку по пропозиції про роботу і після того вам по експрес-ентрі прийшло запрошення на human capital
-
Вам для порталів чи чогось іншого?
12 Jan 2024, 17:45
226430/474652
6 days ago