PR CUAET
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, дозапит документів по мілітарі. Я так розумію, що треба і форму відправляти та пояснювальний лист. Як саме причепити обидва документа, якщо на сайті можна додати тільки один? Поєднати в один документ чи як?
-
Я можу. Але мій допис чомусб видалили. Мабуть за рекомендацію группи по громадянству🥴
-
схрестив пальці - відпишусь тут бо може ще у когось таке буде
-
Кажуть, За два місяці до закінчення паспорту, можно їхати в живу чергу у посольстві, без запису. Слоти з 18:00 до 19:00 по часу консульства. Кожен вівторок, або кожного другого вівторка. Точніше в гілці "слоти".
-
Якщо не змінилися обов'язки посади і всі інші речі то в принципі не повинно впливати
-
Всі ті самі що у всіх. Або провінційні номінації через пропозицію на роботу. Або федеральна програма через ЕЕ. Там для деяких професій моряків є навіть послаблення
-
скінчилось тим що на роботі сказали що mergers or acquistions не вважаються зміною й взагалі нічого не тре казати ім - в мене як раз така ситуація, написав ще у форму ту щоб підтвердити
-
в консульствах вимагають QR-код з Резерв для цього
-
Онтаріо більшості випадків це не дуже можливо. Бач якщо вже подали заявку по пропозиції про роботу і після того вам по експрес-ентрі прийшло запрошення на human capital
-
Вам для порталів чи чогось іншого?
-
Но все равно надо заполнить форму, чтобы встать на воинский учет, верно?
-
А я ж і казала раніше ,що мабуть,з двох різних Україн дві різні державні установи і з різними правилами і законами
-
Якщо по програмі OINP Job offer, поміняти строго заборонену і роботодавця і професії
-
Дякую за відповідь. Поєднаю.
-
Полезных идиотов хватает
-
Підкажіть чи можна на дитину оформити сп, якщо вона в садок ходить, а пам'ятаю там є питання де треба вказати назву школи, чи можна вказати назву дитячого садка і може вже була десь інфа чи інструкція як податись на сп для дитини по батьківському вп?
-
Льготные категории скорее всего устанавливаются непосредственно дипломатическими учреждениям на местах , а не на государственном уровне, поэтому могут отличаться
-
Можна
-
Там так само як в гуманітарній програмі після того як буде пройдена eligibility. Можна подаватися на LMIA-exempt WP
-
Доброго вечора . Читаю повідомлення. Зараз закидають мене тапками! Але хочу сказати. Якщо написано що вагітні можуть отримати запис значіть можуть для того і написали на сайті. Поправити хочу і сказати що всі пільгові категорії якщо до закінчення паспорту залишилося 8 місяців просто фотографуєте документи свої що вагітні плюс паспот закордонний що дійсно до закінчення лишилося 8 місяців і надсилаєте у Отавву головне консульство для швидшої відповіді і на своє ближнє консульство. І просіть про запис. Опираючись на скрін того що написано на сайті. Також жінки якщо ви народили то спробуйте теж написати до консульства і попросіть щоб вам надали запис але знову ж наголошую за 8 місяців до закінчення паспорту. Тоді все нададуть. Щей може без очереді приймуть. Я особисто запитувала в Торонто про пільгову категорію. Бо я є пільгова категорія! Або якщо є питання то пишіть на гарячу лінію і задавайте ваші питання Вам там чітко нададуть відповідь! Вагітним теж важко ловити слот. Знаю по собі що адреналін такий коли спіймала слот що зашкалює. Тому краще написати. Запитати . Ситуації бувають різні. Може літати можна вагітній а нервуватися не можна! Будь ласка будьте більш співчутливі! Ми і так через війну дуже нервові!
12 Jan 2024, 17:45
226440/450581
3 minutes ago