PR CUAET
-
Дякую за відповідь. Поєднаю.
-
Полезных идиотов хватает
-
Підкажіть чи можна на дитину оформити сп, якщо вона в садок ходить, а пам'ятаю там є питання де треба вказати назву школи, чи можна вказати назву дитячого садка і може вже була десь інфа чи інструкція як податись на сп для дитини по батьківському вп?
-
Льготные категории скорее всего устанавливаются непосредственно дипломатическими учреждениям на местах , а не на государственном уровне, поэтому могут отличаться
-
Можна
-
Там так само як в гуманітарній програмі після того як буде пройдена eligibility. Можна подаватися на LMIA-exempt WP
-
Доброго вечора . Читаю повідомлення. Зараз закидають мене тапками! Але хочу сказати. Якщо написано що вагітні можуть отримати запис значіть можуть для того і написали на сайті. Поправити хочу і сказати що всі пільгові категорії якщо до закінчення паспорту залишилося 8 місяців просто фотографуєте документи свої що вагітні плюс паспот закордонний що дійсно до закінчення лишилося 8 місяців і надсилаєте у Отавву головне консульство для швидшої відповіді і на своє ближнє консульство. І просіть про запис. Опираючись на скрін того що написано на сайті. Також жінки якщо ви народили то спробуйте теж написати до консульства і попросіть щоб вам надали запис але знову ж наголошую за 8 місяців до закінчення паспорту. Тоді все нададуть. Щей може без очереді приймуть. Я особисто запитувала в Торонто про пільгову категорію. Бо я є пільгова категорія! Або якщо є питання то пишіть на гарячу лінію і задавайте ваші питання Вам там чітко нададуть відповідь! Вагітним теж важко ловити слот. Знаю по собі що адреналін такий коли спіймала слот що зашкалює. Тому краще написати. Запитати . Ситуації бувають різні. Може літати можна вагітній а нервуватися не можна! Будь ласка будьте більш співчутливі! Ми і так через війну дуже нервові!
-
Думаю так
-
Самому зробити можна але якщо дуже добре розібратися. Досить багато але через те що процес він зараз часто більше ніж півроку, ви просто півроку не будете знати чи ви все правильно зробили чи ні
-
Підкажіть будь ласка, що це за декларація від роботодавця має бути? Все що треба від роботодавця: - ліцензія компанії - якась декларація - job offer - reference letter Так?
-
Какая программа? Спасибо.
-
Це отримання карток.
-
можна лише продовжити паспорт за два місяці до закінчення
-
Мы получили PR, никочу не звонили
-
Аби написати відповідь на PPR, який надіслали при Inland application На вебформи вони місяцями відповідають
-
Кто уже получил расскажите звонили по указанным в письмах знакомых?
-
Shhh... quiet now. Muted Ksenia for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: petition
-
#школа Порадьте по школі французьськоі мови. Я вже вчуся очно. Зараз мені було би зручніше вчитися он-лайн. Я бачила таку опцію коли подавалася до школи. В нашій школі скашали, що такоі опціі у них нема. І якщо я хочу перевестися, то мені потрібно подаватися заново на місце в іншій школі. А з теперішньоі тоді мене відрахують. Зазвичай всередині семестра нас питають чи залишаємося ми на наступний семестр. Також перерву зробити не дозволяють. Ніби обіцяли, що зможемо влітку взяти канікули, а потім сказали - ні, відрахуємо. Порадьте, хтось робив перерву а навчанні чи переводився в іншу школу, на іншу форму навчання? Як це зробити щоб не було "поганих" наслідків - взагалі залишися без школи та ще й відрахували
-
дивно але пише що не знайдено
-
Какая разница какое консульство она рекомендует, она рассказывает за процедуру. Так девушка будет знать как действовать, тем более она с Торонто.
12 Jan 2024, 17:45
226453/450763
2 minutes ago