PR CUAET
-
Вибірково, але так.
-
Доброго вечора Вибачаюсь за питання , але як відновити свій аккаунт на ircc якщо він заблокований , може хтось з таким сталкувався ? Бо не можу подивитись свою заявку ;(
-
Все залежить як швидко апостилю надасть ВНЗ інформацію про власника диплому. Підтверджували два дипломи, один 3 місяці, інший за місяць підтвердили. Також останні новини в Києві показують що вони (апостиль) більше сидять в укриттях та без світла ніж працюють.
-
Стало цікаво, чи хтось тут подавався на знання обмежень нещодавно. Скільки чекали на рішення? І чи реально хтось виізжав
-
Если у тебя есть второй WP, который еще не закончился, то можно.
-
Тобто якщо в цей день подати документи то все гуд ? 😂вибачте за дурні питання 🤪але цікаво) в нас залишився 1 рік чекаємо номінацію MPNP , подалися на вору преміт але завдяки вам зрозуміло що не продовжать його ) і ще таке питання ми можемо мігрувати ще по пілотному проекту 44101 тому що на сьогодні всі умови виконанні, коли запуститься програма, можливо на неї податися якщо до того часу не отримаємо номінацію. Ще раз дуже дякую ☺️
-
С момента подачи до получения карточек 6 мес.
-
Знову це питання чи можна виізжати з Канади, якщо подався на "новий" WP (зняття обмежень чи зміна дат). Передивилася сайт IRCC. Не можна. Скріншот додаю.
-
А мені цікаво, якщо я подалась на продовження вп, отримала його але з рестрікшинами, якщо я зніму їх, вони ж подовжать вп на час розгляду? Бо так було у перший раз. Може хто стикався?
-
Цікаво чи можна податися на нову школу як вже вчишся в школі? 🙄
-
це не таймлайн, це строк. Напишить в якому місяці якого року ви подавались
-
Який другий? У мене є один, що видали в аеропорту минулого року. Це я на "другий" і подалася.
-
Досьє друге створити не дасть, якщо вже є (в новій системі), але в будь якому випадку краще спочатку в міфі подзвонити. І можна не раз. Я багато раз дзвонила зі своїм застрягши досьє, і там дуже різні є люди, такі, які дійсно пробували допомогти, і такі що 'soyez patients' і до побачення.
-
Для Його продовження треба теж qr code ?
-
@Margo2145 , замовляли два місяця тому справку з Угорщіні. Обіцяли зробити за місяц. Можно узнати , коли вона буде готова?
-
@OstapBosak а ви можете скинути лінк, як податися на цей wp, я весь сайт вже перелопатила
-
Та вгамуйтеся вже ви нарешті. Не засмічуйте тему.
-
2023 в октябре пожвлись в марте 2024 получили
-
Дайте мені краще номер Вашої банківської карти. Я Вам заплачу за Ваші "корисні" поради😉 (на чай і цукерки)
-
Дівчата тема закрита, почнуть банити скоро!!
12 Jan 2024, 17:45
226510/467922
40 minutes ago