PR CUAET
-
Лично я видела видео, где эмиграционный консультант об этом говорила и знаю 2 семьи у кого эти проблемы были, поэтому полагаться на удачу не вижу смысла , процедура быстрая - документов нужно мало, оплата не большая и ожидать 2 недели , это не так уж и много для того чтобы быть 💯 спокойным в дальнейшем
-
Так, обʼєднати в один
-
Дякую!
-
В тій групі 166 учасників, так що це реально реклама, а не рекомендація в нашому чаті корисної інформації з цього приводу набагато більше
-
Почекайте ще трошки. Вже за ці дати паспорти пішли на обробку персоналізації. Так, потрібно буде почекати, поки доставлять. Нажаль, особисто в Україні ніде не зможете забрати.
-
Продлить можно по живой очереди,1 раз.А сделать новый(можно иметь два загранпаспорта) только ловить слот.
-
Пишіть відразу! Сподіваюсь,Вас почують! Дійсно "чудова" пропозиція і геніальна думка))
-
Тож ,якщо Ви не володієте всією інформацією в достатньому обсязі,а тим більше,якщо Ви вже задовольнили свої потреби в консульстві,то непотрібно давати поради і свою думку персоналізовано,якщо Вас особисто про це не попросили. А Ваших безпідставних насмішок і принижень я точно не просила у Вас,шановний. Залишайтесь людьми і не показуйте "високий рівень" своєї освіченості. Поважайте хоча б себе,якщо поважати інших Ви не навчились у житті.
-
@ViktoriiaGoher88 Адміністрація попросила не продовжувати тему. Було надано попередження. Далі дієтимо за функціями 1/3, перше вже є. Повідомлення видалені Дякуємо.