PR CUAET
-
Пишіть відразу! Сподіваюсь,Вас почують! Дійсно "чудова" пропозиція і геніальна думка))
-
Тож ,якщо Ви не володієте всією інформацією в достатньому обсязі,а тим більше,якщо Ви вже задовольнили свої потреби в консульстві,то непотрібно давати поради і свою думку персоналізовано,якщо Вас особисто про це не попросили. А Ваших безпідставних насмішок і принижень я точно не просила у Вас,шановний. Залишайтесь людьми і не показуйте "високий рівень" своєї освіченості. Поважайте хоча б себе,якщо поважати інших Ви не навчились у житті.
-
@ViktoriiaGoher88 Адміністрація попросила не продовжувати тему. Було надано попередження. Далі дієтимо за функціями 1/3, перше вже є. Повідомлення видалені Дякуємо.
-
Спасибо.
-
Не впевнена, що чек можна, так як в правилах цього не має. Це не зовсім печатка має бути, просто має бути штамп де присутня назва салону і дата коли зроблене фото. Але якщо в чеку є ці данні то можете прикласти, але разом з цим ще дописати імʼя, прізвище і дату народження хто на фото. Але я б на вашому місці знайшла студію яка ставить штамп і зробила б нові фото по правилам 🤷♀️
-
Тут можна вибрати тільки одну опцію. Мені треба обидві. Вибирати першу і потім зʼявиться можливість добавити дітей?
-
Дякую за відповідь. Спробую перекласти чек в ньому це все зазначене. Можливості зробити інше фото на жаль немає.