PR CUAET
-
WES підтвердив що отримав від України і взяв в работу ще 2 місяці тому. Від визначеного ними ж терміну вже пройшов місяць. В Україні якраз зробили усе достатньо швидко і відповідали на листи щодня.
-
Та і трекер той майже марний Інформація відображається з великим запізненням, неточно, оновлюється інформація в ньому рідше ніж раз на місяць, незрозуміло сенс його існування Аккаунт GCKey майже так само Краще всього слідкувати за імейлами на пошті, якщо буде якесь оновлення або запит - вам прийде імейл
-
Ні, їм надіслав усе інформацій іміджевий центр з України самостійно. Спочатку від WES прийшов апдейт що вони отримали документи а потім апдейт що вони взяли в роботу. І вже 2 місяці в статусі "в процесі". Я розумію що по-предметно це довше, тому питаю чийсь досвід щоб трохи орієнтуватись по термінах
-
У меня тоже так висела заявка месяц после того, как Wes получили подтверждающие документы из Украины. Я думала, что этого достаточно и не нужно ничего больше добавлять. Но никаких изменений не было. Потом я всё же подгрузила свой диплом, оценки и перевод на сайт Wes и буквально на следующий день получила сообщение, что они начали процесс эвалюации. Ровно через месяц я получила документ об оценке диплома.
-
В мене прийшло повідомленні від них що вони почали процесс вже давно. Ви робили саме course-by-course?
-
Перечитаю обовʼязково 🤗
-
Так у меня тоже было это сообщение, когда они получили документы из Украины. Поэтому я и ждала спокойно месяц. Думала, что от меня больше ничего не требуется. А потом очередной раз зашла и обратила внимание у себя в заявке на сайте Wes на поле для загрузки диплома. Загрузила и пришло примерно такое сообщение: «теперь у нас имеются все необходимые документы, процесс оценки диплома начат».И точно через месяц они все отправили. Так что попробуйте подгрузить.
-
Дякую. Про Едмонтон і питала ( не написала ) 😊 Ну від 22 липня до 22 вересня якраз 2 місяці. Чи краще 23 їхати 🤪
-
Було два повідомлені перший що документи отримані, другий що процес вже почато. Ви робили оцінку саме course by course для зарахування в Університет?
-
Дякую за відповіді, але це інший тип аплікації в WES.