PR CUAET
-
Цікаво, IRCC на Microsoft працює?🤔. Якщо так, то це всіх чекають затримки
-
Якщо все купляти вийде дорого, краще раз заплатити одній людині!
-
Дякую вам за відповідь
-
Я точно не знаю, але можете подзвонити, спитати
-
Да только Куба
-
Shhh... quiet now. Muted Yulia for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: petition
-
Я сейчас нахожусь в Украине на 2 недели со своим дипломом, могу переслать свои документы своей тете по почте в Киев, она могла бы для ускорения и оптимизации процесса прийти и подать мои оригиналы лично?
-
А навіщо? Ви можете їм скани надіслати і все зробити дистанційно)
-
Другой вопрос! Может ли кто-то лично за меня подать мои оригиналы в Апостиль?
-
Хорошо! Тогда я пойду искать на сайте университета и сверять с переводом в дипломе. Вы лучшая, дай Вам Бог здоровья!☺️
-
Та там в принципі без різниці як ви будете починати) все одно коли апостиль будете робити, то попросять референс номер з ВЕС, який дається після оплати
-
До 6 місяців
-
Я тільки один раз давав листок, це коли записувався на францезісьон. В інших випадках в тому числі і у банку тільки цифри. Але на работі коли Ви надасте новий ВП, то і так буде зрозуміло що ваш СІН подовжен до дати експері вашого ВП
-
Якщо на монобанк, то там можна вибрати опцію "Поповнити карту" і ввести данні карточки, або через епл пей. Одразу гроші перекидаються
-
Ваша відповідь прийшла пізніше ніж їх запит про те, що доходів чоловіка нема
-
Чесно кажучи не пам’ятаю чи давала повний листок чи цифри тільки.
-
мені таке саме прийшло. тобто податкову не обробили? бо там є дохід чоловіка
-
Просто якщо вам воно не горить, то можна і скани надіслати. Якщо прям швидко треба, то звісно ви можете спробувати.
-
Так звісно, вона може принести і вони зроблять скан або вона їм скан може принести. Але туди приходити по запису на певний час, запис на сайті.
-
Чесно, не знаю apostille.in.ua/ua/procedura-podachi
12 Jan 2024, 17:45
226899/439872
less than a minute ago